Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGR Osiedle kubasm
NEW Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Tuptyński rent richting de bal. Tuptyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Stabrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Inworp. Payer met een snelle inworp. Spurna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Payer de bal. Payer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Payer rent richting de bal. Payer geeft een hoge lob. Bytnowicz kopt de bal weg. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payer met een snelle inworp. Spurna met een sublieme pass. Bytnowicz rent richting de bal. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Kuzmanic de bal. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz passt de bal zonder na te denken. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Rępał geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugüercio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Spurna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spurna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Koliński trapt de bal weg. Spurna kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuzmanic de bal. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Robin speelt de bal door. Tuptyński controleert de bal met de borst. Payer speelt de bal door. Kuzmanic heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Tuptyński de bal. Payer is nu in balbezit. Payer passt de bal in één keer door. Bytnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bytnowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Koliński met een harde bal richting middenveld. Payer probeert de bal met de borst te controleren. Payer geeft de bal voor. Kuzmanic maakt een snoekduik en kopt de bal. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 2:0

24e minuut.
Dimitrescu rent richting de bal. Collazo met een sublieme pass. Payer met een sublieme pass. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 3:0

26e minuut.
Spurna is nu in balbezit. Spurna passt de bal zonder na te denken. Lugüercio probeert naar een medespeler te passen. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Spurna geeft de bal voor. Kuzmanic kopt de bal weg. Widzisz probeert de bal met de borst te controleren. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tuptyński probeert de bal met de borst te controleren. Spurna rent richting de bal. Tuptyński maakt een afschuwelijke overtreding. Tuptyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 21%, kubasm 79%.
PGR Osiedle - kubasm 3:0

46e minuut.
Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Payer is nu in balbezit. Payer met een sublieme pass. Bytnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bytnowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer geeft een lange en hoge pass. Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ... Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 4:0

56e minuut.
Payer rent richting de bal. Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz passt de bal met de wreef. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Wlazłowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lugüercio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugüercio geeft een hoge lob. Bytnowicz rent richting de bal. Bytnowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurna rent richting de bal. Spurna geeft de bal voor. Szturc onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 5:0

64e minuut.
Widzisz is nu in balbezit. Widzisz geeft een hoge lob. Daar is Wlazłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugüercio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugüercio geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lugüercio geeft een hoge lob. Kuzmanic kopt de bal weg. Bytnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Warsiński geeft een hoge lob. Inworp. Payer met een snelle inworp. Spurna geeft de bal voor. Bytnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lugüercio is nu in balbezit. Lugüercio geeft de bal voor. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 6:0

70e minuut.
Dimitrescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klonowski met een snelle inworp. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Spurna passt de bal in één keer door. Lugüercio heeft problemen om de bal te vangen. Lugüercio speelt de bal door. Kuzmanic is nu in balbezit. Kuzmanic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 7:0

77e minuut.
Payer is nu in balbezit. Payer geeft een lange en hoge pass. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz schiet op doel. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Payer met de inworp. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 8:0

79e minuut.
Spurna rent richting de bal. Spurna met een sublieme pass. Daar is Stabrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Koliński met een harde bal richting middenveld. Klonowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Warsiński de bal onder controle te krijgen. Bytnowicz is nu in balbezit. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kuzmanic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 9:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimitrescu met de inworp. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer geeft een lange en hoge pass. Kuzmanic springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dimitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Dimitrescu de bal. Warsiński verovert de bal door een tackle van achteren. Warsiński geeft een lange en hoge pass. Duran geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuzmanic rent richting de bal. Kuzmanic schiet op doel. Koliński bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PGR Osiedle - kubasm 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGR Osiedle 22%, kubasm 78%.
PGR Osiedle - kubasm 10:0