Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rekin Rybnik FC Keto
Rozpierducha Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
61 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wałeczek probeert naar een medespeler te passen. Wydro heeft problemen om de bal te vangen. Tukhachevskij speelt de bal door. Vedia rent richting de bal. Vedia schiet op doel. Wałeczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Uyterhoeven speelt de bal door. Vedia is nu in balbezit. Klössing speelt de bal door. Klungelig pakt Wilhelmsson de bal. Wilhelmsson schiet op doel. Wałeczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stypuła de bal. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson schiet op doel. Wałeczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Wałeczek trapt de bal weg. Tukhachevskij speelt de bal door. Raper met een sublieme pass. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ... Wałeczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Doeltrap. Kopacz trapt de bal weg. Tukhachevskij probeert naar een medespeler te passen. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raper zal de hoekschop nemen. Klössing maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 1:0

8e minuut.
Uyterhoeven onderschept slim de pass. Uyterhoeven passt de bal met de wreef. Klössing rent richting de bal. Klössing schiet op doel. Wałeczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tukhachevskij onderschept slim de pass. Tukhachevskij speelt de bal door. Klössing rent richting de bal. Klössing haalt uit met een fantastische trap. Wałeczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 2:0

13e minuut.
Vedia passt de bal zonder na te denken. Klössing is nu in balbezit. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Klössing onderschept slim de pass. Klössing schiet op doel. Wałeczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Uyterhoeven passt de bal met de wreef. Daar is Tukhachevskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tukhachevskij passt de bal met de wreef. Vedia rent richting de bal. Vedia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilhelmsson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Stypuła met een harde bal richting middenveld. Raper kopt de bal weg. Vedia rent richting de bal. Vedia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klössing springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mitromaras met een sublieme pass. Van de Verre geeft een hoge lob. Raper kopt de bal weg. Klössing bereikt de bal nog maar net als eerste. Klössing schiet op doel. Wałeczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 3:0

21e minuut.
Raper rent richting de bal. Raper geeft de bal voor. Klössing bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedia is nu in balbezit. Vedia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stypuła trapt de bal weg. Raper kopt de bal weg. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ... Wałeczek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 4:0

24e minuut.
Vedia passt de bal met de wreef. Klössing rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagga. Dagga krijgt een gele kaart. Klössing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tukhachevskij wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vedia verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek is nu in balbezit. Vedia verovert de bal door een tackle van achteren. Klössing is nu in balbezit. Klössing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Stypuła geeft de bal voor. Mitromaras kopt de bal weg. Daar is Van de Verre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Verre geeft een lange en hoge pass. Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Vedia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedia speelt de bal door. Klössing is nu in balbezit. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 5:0

32e minuut.
Wydro rent richting de bal. Klössing onderschept slim de pass. Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Vedia onderschept slim de pass. Vedia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kopacz trapt de bal weg. Van de Verre kopt de bal weg. Klössing rent richting de bal. Klössing draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 6:0

34e minuut.
Dudek is nu in balbezit. Vedia is nu in balbezit. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 7:0

37e minuut.
Uyterhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Uyterhoeven probeert naar een medespeler te passen. Raper bereikt de bal nog maar net als eerste. Raper geeft een hoge lob. Klössing maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bican geeft de bal voor. Daar is Dagga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Verre speelt de bal door. Klössing rent richting de bal. Klössing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tukhachevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukhachevskij passt de bal zonder na te denken. Vedia is nu in balbezit. Klössing is nu in balbezit. Klössing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vedia onderschept slim de pass. Vedia met een sublieme pass. Uyterhoeven geeft een lange en hoge pass. Klössing is nu in balbezit. Klössing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rekin Rybnik 14%, FC Keto 86%.
FC Rekin Rybnik - FC Keto 7:0

46e minuut.
Klössing is nu in balbezit. Vedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedia probeert naar een medespeler te passen. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Uyterhoeven is nu in balbezit. Dagga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uyterhoeven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tukhachevskij met een snel genomen vrije trap. Klössing springt en kopt de bal. Wałeczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 8:0

48e minuut.
Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klössing de bal. Vedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bican kopt de bal weg. Dudek rent richting de bal. Uyterhoeven onderschept slim de pass. Vedia rent richting de bal. Vedia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 9:0

52e minuut.
Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson passt de bal in één keer door. Klössing bereikt de bal nog maar net als eerste. Klössing draait met de bal, schiet en ... Wałeczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 10:0

54e minuut.
Tukhachevskij met een sublieme pass. Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyterhoeven met een sublieme pass. Klössing rent richting de bal. Klössing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 11:0

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van de Verre neemt de hoekschop. Vedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Dudek kopt de bal weg. Uyterhoeven kan de bal niet met de borst controleren. Uyterhoeven passt de bal in één keer door. Vedia is nu in balbezit. Vedia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ngọc Thiện komt het veld opgelopen. Wałeczek trapt de bal weg van het doel. Bican met een sublieme pass. Vedia is nu in balbezit. Wilhelmsson is nu in balbezit. Wilhelmsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Van de Verre rent richting de bal. Van de Verre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bican verovert de bal door een tackle van achteren. Bican geeft een hoge lob. Wilhelmsson kopt de bal weg. Vedia heeft problemen om de bal te vangen. Vedia haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wałeczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klössing is nu in balbezit. Klössing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 12:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filosa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ngọc Thiện geeft een lange en hoge pass. Uyterhoeven kopt de bal weg. Van de Verre probeert naar een medespeler te passen. Vedia rent richting de bal. Vedia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Van de Verre met een snelle inworp. Klössing is nu in balbezit. Klössing schiet op doel. Ngọc Thiện rent richting de bal. Ngọc Thiện geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Filosa rent richting de bal. Filosa passt de bal in één keer door. Klössing rent richting de bal. Klössing draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stypuła de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Van de Verre geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thiện kopt de bal weg. Filosa is nu in balbezit. Filosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 13:0

72e minuut.
Van de Verre geeft de bal voor. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Vedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 14:0

74e minuut.
Inworp. Ngọc Thiện zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bican is nu in balbezit. Bican geeft de bal voor. Filosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 15:0

76e minuut.
Uyterhoeven kopt de bal weg. Klungelig pakt Dagga de bal. Van de Verre met een sublieme pass. Vedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stypuła speelt de bal door. Uyterhoeven rent richting de bal. Uyterhoeven passt de bal zonder na te denken. Vedia is nu in balbezit. Vedia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Wałeczek trapt de bal weg. Ngọc Thiện kopt de bal weg. Filosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Filosa schiet op doel. Wałeczek bokst de bal weg.

80e minuut.
Wałeczek speelt de bal door. Ngọc Thiện kopt de bal weg. Filosa is nu in balbezit. Filosa geeft de bal voor. Klössing maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 16:0

81e minuut.
Syposz rent richting de bal. Filosa verovert de bal door een tackle van achteren. Filosa speelt de bal door. Klössing bereikt de bal nog maar net als eerste. Klössing haalt uit met een fantastische trap. Wałeczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngọc Thiện neemt de hoekschop. Klössing is nu in balbezit. Klössing draait met de bal, schiet en ... Kopacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van de Verre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudek onderschept slim de pass. Klössing rent richting de bal. Klössing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wałeczek met een harde bal richting middenveld. Van de Verre kopt de bal weg. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Klössing rent richting de bal. Klössing haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ngọc Thiện is nu in balbezit. Ngọc Thiện probeert naar een medespeler te passen. Klössing rent richting de bal. Klössing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Syposz rent richting de bal. Vedia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Filosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filosa haalt uit met een fantastische trap. Wałeczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rekin Rybnik - FC Keto 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rekin Rybnik 12%, FC Keto 88%.
FC Rekin Rybnik - FC Keto 17:0