Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw Lidersi
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bystrowski met een snelle inworp. Wcześniak rent richting de bal. Rizaro verovert de bal door een tackle van achteren. Rizaro schiet op doel. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Miltz verovert de bal door een tackle van achteren. Miltz geeft een lange en hoge pass. Niciński probeert de bal aan de voet te houden. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 1:0

9e minuut.
Pach heeft problemen om de bal te vangen. Rizaro rent richting de bal. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ... Hempel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke passt de bal in één keer door. Wcześniak is nu in balbezit. Rizaro verovert de bal door een tackle van achteren. Rizaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. Calderón kopt de bal weg. Rizaro is nu in balbezit. Rizaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Rizaro rent richting de bal. Wcześniak maakt een afschuwelijke overtreding. Wcześniak krijgt een gele kaart. Rizaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rizaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel onderschept slim de pass. Porumbel passt de bal in één keer door. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kacprzak met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Niciński is nu in balbezit. Calderón onderschept slim de pass. Calderón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak probeert naar een medespeler te passen. Wcześniak speelt de bal door. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak geeft een hoge lob. Winiecki bokst de bal weg. Calderón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 2:0

33e minuut.
Calderón passt de bal zonder na te denken. Rizaro is nu in balbezit. Arent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arent krijgt een gele kaart. Rizaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rizaro wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Miltz heeft problemen om de bal te vangen. Rizaro is nu in balbezit. Met opzet legt Arent zijn tegenspeler op de grond. Arent krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Rizaro is nu in balbezit. Rizaro geeft de bal voor. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 3:0

43e minuut.
Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ... Winiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 22%, Lidersi 78%.
OSKAR Zaw - Lidersi 3:0

48e minuut.
Porumbel kopt de bal weg. Klungelig pakt Rizaro de bal. Wcześniak is nu in balbezit. Rizaro onderschept slim de pass. Rizaro schiet op doel. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 4:0

49e minuut.
Korwin-Mikke met een sublieme pass. Bukowski rent richting de bal. Rizaro onderschept slim de pass. Rizaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wcześniak is nu in balbezit. Rizaro onderschept slim de pass. Rizaro passt de bal in één keer door. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Peinado verovert de bal door een tackle van achteren. Peinado met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Porumbel de bal. Porumbel geeft de bal voor. Niciński heeft problemen om de bal te vangen. Calderón rent richting de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ... Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Kacprzak kopt de bal weg. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rizaro de bal. Rizaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak geeft de bal voor. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón draait met de bal, schiet en ... Winiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 5:0

65e minuut.
Miltz probeert naar een medespeler te passen. Pach heeft problemen om de bal te vangen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Hempel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Winiecki bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hicks komt het veld opgelopen. Lundemo met een snelle inworp. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 6:0

74e minuut.
Clarke geeft een hoge lob. Hempel kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hicks geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calderón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Porumbel met een snelle inworp. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro passt de bal met de wreef. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pach met een sublieme pass. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 7:0

78e minuut.
Aktekin komt het veld opgelopen. Young komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Porumbel rent richting de bal. Porumbel passt de bal in één keer door. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 8:0

81e minuut.
Hempel probeert de bal aan de voet te houden. Miltz met een sublieme pass. Aktekin heeft problemen om de bal te vangen. Aktekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 9:0

82e minuut.
Miltz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aktekin de bal onder controle te krijgen. Wcześniak rent richting de bal. Aktekin onderschept slim de pass. Aktekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 10:0

87e minuut.
Wcześniak is nu in balbezit. Aktekin is nu in balbezit. Aktekin met een sublieme pass. Young rent richting de bal. Young schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 11:0

89e minuut.
Pach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pach geeft de bal voor. Porumbel speelt de bal door. Aktekin is nu in balbezit. Aktekin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Lidersi 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 10%, Lidersi 90%.
OSKAR Zaw - Lidersi 12:0