Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnica Warszawa Poznańskie Pyry
532 second Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 17.2
very good Schieten average
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pachut kopt de bal weg. Brożek rent richting de bal. Brożek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Gorzejewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Brogle rent richting de bal. Brogle geeft een hoge lob. Terenas kopt de bal weg. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel. Gorzejewski bokst de bal weg.

8e minuut.
Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle geeft de bal voor. Klungelig pakt Pachut de bal. Terenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihnea is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gorzejewski met een harde bal richting middenveld. Brożek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tytoń de bal. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brożek rent richting de bal. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pachut de bal onder controle te krijgen. Paal! Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 1:0

14e minuut.
Barcikowski rent richting de bal. Barcikowski passt de bal met de wreef. Brożek met een sublieme pass. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brożek verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek speelt de bal door. Terenas is nu in balbezit. Terenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 2:0

26e minuut.
Tytoń rent richting de bal. Brogle onderschept slim de pass. Brogle passt de bal in één keer door. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 3:0

29e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea met een sublieme pass. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle geeft een lange en hoge pass. Terenas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Pesta is nu in balbezit. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Brożek rent richting de bal. Terenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Perna Bamba speelt de bal door. Brożek rent richting de bal. Brożek geeft een hoge lob. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 4:0

35e minuut.
Gorzejewski trapt de bal weg van het doel. Brożek is nu in balbezit. Brożek passt de bal met de wreef. Terenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenas haalt uit met een fantastische trap. Gorzejewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mihnea probeert de bal aan de voet te houden. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal met de wreef. Terenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 5:0

38e minuut.
Klungelig pakt Mihnea de bal. Brożek rent richting de bal. Tytoń verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea onderschept slim de pass. Mihnea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barcikowski is nu in balbezit. Brożek rent richting de bal. Brożek passt de bal zonder na te denken. Terenas is nu in balbezit. Terenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 24%, Poznańskie Pyry 76%.
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 5:0

46e minuut.
Cosentini komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Tytoń passt de bal met de wreef. Perna Bamba rent richting de bal. Perna Bamba passt de bal met de wreef. Cosentini rent richting de bal. Cosentini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gorzejewski met een harde bal richting middenveld. Słowikowski kopt de bal weg. Brożek speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Paal! Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini draait met de bal, schiet en ... Pachut probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 6:0

55e minuut.
Słowikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowikowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brogle de bal. Brogle geeft een lange en hoge pass. Mihnea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cosentini rent richting de bal. Cosentini passt de bal met de wreef. Mihnea rent richting de bal. Mihnea haalt uit met een fantastische trap. Gorzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 7:0

59e minuut.
Brogle is nu in balbezit. Brogle speelt de bal door. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 8:0

64e minuut.
Studzinski passt de bal met de wreef. Paolantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Cosentini rent richting de bal. Cosentini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gorzejewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 9:0

72e minuut.
Simon probeert naar een medespeler te passen. Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cosentini de bal. Cosentini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihnea rent richting de bal. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barcikowski is nu in balbezit. Brożek verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek passt de bal zonder na te denken. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Perna Bamba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Słowikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowikowski geeft een hoge lob. Pachut kopt de bal weg. Słowikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Barcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek probeert naar een medespeler te passen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnica Warszawa 17%, Poznańskie Pyry 83%.
Winnica Warszawa - Poznańskie Pyry 10:0