Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żubry jarczewioki
4242 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Sierociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierociński passt de bal zonder na te denken. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Chmielowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 1:0

12e minuut.
Rybnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rybnik geeft de bal voor. Pătra heeft problemen om de bal te vangen. Pătra schiet op doel. Chmielowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 2:0

12e minuut.
Kulej heeft problemen om de bal te vangen. Dymek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski geeft een hoge lob. Pătra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 3:0

15e minuut.
Gysi passt de bal met de wreef. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft de bal voor. Pătra springt en kopt de bal. Chmielowiec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pătra is nu in balbezit. Pătra passt de bal met de wreef. Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski speelt de bal door. Kulej probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sobek rent richting de bal. Polechoński onderschept slim de pass. Polechoński speelt de bal door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Chmielowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sobek speelt de bal door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski passt de bal in één keer door. Pătra is nu in balbezit. Pătra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 4:0

31e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. Daar is Grądzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pătra rent richting de bal. Pătra haalt uit met een fantastische trap. Chmielowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polechoński met de inworp. Wierszewski geeft een hoge lob. Sierociński rent richting de bal. Sierociński schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grądzki de bal onder controle te krijgen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sierociński is nu in balbezit. Sierociński speelt de bal door. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Chmielowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 5:0

41e minuut.
Chmielowiec trapt de bal weg van het doel. Inworp. Polechoński met de inworp. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 6:0

43e minuut.
Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft de bal voor. Pătra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żubry 22%, jarczewioki 78%.
FC Żubry - jarczewioki 7:0

46e minuut.
Pacułt komt het veld opgelopen. Neros komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rybnik rent richting de bal. Rybnik met een sublieme pass. Neros is nu in balbezit. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Chmielowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Gysi met een sublieme pass. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik passt de bal met de wreef. Neros rent richting de bal. Neros draait met de bal, schiet en ... Chmielowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 8:0

52e minuut.
Polechoński rent richting de bal. Sobek probeert naar een medespeler te passen. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros haalt uit met een fantastische trap. Suwara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 9:0

54e minuut.
Polechoński met een snelle inworp. Wierszewski rent richting de bal. Grądzki is nu in balbezit. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Suwara kopt de bal weg. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Grądzki rent richting de bal. Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

63e minuut.
Gysi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysi onderschept slim de pass. Gysi geeft een hoge lob. Wierszewski springt en kopt de bal. Chmielowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 10:0

69e minuut.
Polechoński onderschept slim de pass. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sobek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wierszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Križić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szczerba is nu in balbezit. Neros is nu in balbezit. Szczerba begaat een overtreding. Neros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Križić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 11:0

75e minuut.
Polechoński met een sublieme pass. Sielski is nu in balbezit. Neros onderschept slim de pass. Neros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Suwara de bal onder controle te krijgen. Chmielowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Polechoński is nu in balbezit. Polechoński geeft de bal voor. Neros is nu in balbezit. Neros haalt uit met een fantastische trap. Chmielowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwojnica met de inworp. Polechoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński geeft een hoge lob. Chmielowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Neros de bal. Neros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 12:0

80e minuut.
Sierociński passt de bal met de wreef. Neros is nu in balbezit. Neros passt de bal met de wreef. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gysi probeert naar een medespeler te passen. Polechoński rent richting de bal. Polechoński geeft een hoge lob. Neros maakt een snoekduik en kopt de bal. Chmielowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 13:0

84e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara rent richting de bal. Neros verovert de bal door een tackle van achteren. Neros schiet op doel. Chmielowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 14:0

89e minuut.
Križić kopt de bal weg. Grądzki is nu in balbezit. Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Neros rent richting de bal. Neros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - jarczewioki 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żubry 16%, jarczewioki 84%.
FC Żubry - jarczewioki 15:0