Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Bytovia Bytów Victoria Miały
Werk Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kalicki met een sublieme pass. Madziar rent richting de bal. Kurzawski onderschept slim de pass. Kurzawski schiet op doel. Cyganek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 1:0

5e minuut.
Doeltrap. Edwards trapt de bal weg van het doel. Kalicki speelt de bal door. Rivera rent richting de bal. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 2:0

6e minuut.
Rivera passt de bal met de wreef. Blaut heeft problemen om de bal te vangen. Blaut geeft een hoge lob. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Blaut passt de bal zonder na te denken. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera passt de bal zonder na te denken. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 3:0

12e minuut.
Kurzawski heeft problemen om de bal te vangen. Kalicki rent richting de bal. Kalicki passt de bal in één keer door. Rivera rent richting de bal. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 4:0

12e minuut.
Guc probeert naar een medespeler te passen. Słowacki is nu in balbezit. Słowacki passt de bal met de wreef. Rivera is nu in balbezit. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Blaut rent richting de bal. Blaut geeft een hoge lob. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 5:0

17e minuut.
Rumian onderschept slim de pass. Rivera rent richting de bal. Klungelig pakt Kurzawski de bal. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 6:0

18e minuut.
Kucera speelt de bal door. Kurzawski is nu in balbezit. Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 7:0

20e minuut.
Dandolo verovert de bal door een tackle van achteren. Dandolo passt de bal zonder na te denken. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... Kucera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 8:0

21e minuut.
Kalicki geeft een hoge lob. Jarzyński probeert de bal aan de voet te houden. Cyganek speelt de bal door. Daar is Blaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaut geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kucera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dandolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fronczak geeft een lange en hoge pass. Kurzawski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 9:0

29e minuut.
Dandolo kopt de bal weg. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki speelt de bal door. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ... Cyganek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel. Cyganek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Słowacki kan de bal niet met de borst controleren. Blaut rent richting de bal. Blaut passt de bal zonder na te denken. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mihnea rent richting de bal. Mihnea geeft een hoge lob. Fronczak kopt de bal weg. Deyna heeft problemen om de bal te vangen. Kalicki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dandolo met een sublieme pass. Fronczak heeft problemen om de bal te vangen. Fronczak geeft een hoge lob. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kurzawski passt de bal in één keer door. Rivera is nu in balbezit. Rivera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurzawski de bal. Kurzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 10:0

43e minuut.
Deyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyna geeft een hoge lob. Paleszewiecki kopt de bal weg. Dandolo is nu in balbezit. Dandolo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Radyszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Kalicki is nu in balbezit. Kalicki passt de bal in één keer door. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel. Cyganek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 11:0

45e minuut.
Blaut neemt de hoekschop. Daar is Deyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurzawski is nu in balbezit. Kurzawski schiet op doel. Cyganek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak geeft een lange en hoge pass. Cyganek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bytovia Bytów 17%, Victoria Miały 83%.
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 11:0

47e minuut.
Blaut met een sublieme pass. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucera probeert naar een medespeler te passen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 12:0

50e minuut.
Słowacki rent richting de bal. Blaut geeft de bal voor. Fronczak kopt de bal weg. Rivera is nu in balbezit. Rivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Blaut met de inworp. Kalicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Kucera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivera onderschept slim de pass. Rivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Tepegöz speelt de bal door. Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 13:0

57e minuut.
Klungelig pakt Madziar de bal. Madziar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaut met de inworp. Kalicki probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 14:0

60e minuut.
Kalicki geeft de bal voor. Kurzawski rent richting de bal. Kurzawski geeft een lange en hoge pass. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak draait met de bal, schiet en ... Cyganek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Madziar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 15:0

66e minuut.
Dandolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandolo speelt de bal door. Kurzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawski schiet op doel. Cyganek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 16:0

69e minuut.
Kalicki geeft de bal voor. Blaut kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurzawski de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Deyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalicki passt de bal zonder na te denken. Rivera rent richting de bal. Rivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fronczak met een sublieme pass. Rivera is nu in balbezit. Kalicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 17:0

79e minuut.
Pyzdra met een sublieme pass. Inworp. Blaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dandolo geeft de bal voor. Rivera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 18:0

85e minuut.
Blaut probeert naar een medespeler te passen. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rivera de bal. Kalicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Bytovia Bytów 18%, Victoria Miały 82%.
MKS Bytovia Bytów - Victoria Miały 18:0