Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Utd. Strumyk Płazowo
0 z tyłu ;) Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Draba probeert naar een medespeler te passen. Osuch probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi met een sublieme pass. Rasibi is nu in balbezit. Rasibi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi geeft een hoge lob. Staniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch onderschept slim de pass. Osuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Apostel de bal. Rasibi onderschept slim de pass. Rasibi passt de bal in één keer door. Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 2:0

36e minuut.
Świerk met een sublieme pass. Kuźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel is nu in balbezit. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi geeft een lange en hoge pass. Rasibi is nu in balbezit. Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Magosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Utd. 23%, Strumyk Płazowo 77%.
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 3:0

51e minuut.
Osuch is nu in balbezit. Osuch probeert naar een medespeler te passen. Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasibi schiet op doel. Magosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 4:0

54e minuut.
Peterek met een sublieme pass. Gabrian speelt de bal door. Piţigoi speelt de bal door. Osuch is nu in balbezit. Osuch schiet op doel. Magosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Osuch neemt de hoekschop. Daar is Staniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Staniek heeft problemen om de bal te vangen. Osuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuch passt de bal met de wreef. Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasibi draait met de bal, schiet en ... Magosz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Potrykus speelt de bal door. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi met een sublieme pass. Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasibi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Osuch met een sublieme pass. Rasibi rent richting de bal. Staniek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rasibi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piţigoi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Draba kopt de bal weg. Staniek heeft problemen om de bal te vangen. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... Magosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Utd. 18%, Strumyk Płazowo 82%.
Manchester Utd. - Strumyk Płazowo 5:0