Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS JUVE warmiak łukta
4--4--2 Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Albreht is nu in balbezit. Met opzet legt Kołcz zijn tegenspeler op de grond. Albreht raakt geblesseerd tijdens het duel. Kretek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kretek verovert de bal door een tackle van achteren. Kretek passt de bal in één keer door. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. Basiaga probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Kretek passt de bal met de wreef. Daar is Czarnecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligocki rent richting de bal. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gałęzewski geeft de bal voor. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht speelt de bal door. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Miklewicz passt de bal met de wreef. Sygnat heeft problemen om de bal te vangen. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 1:0

16e minuut.
Gałęzewski geeft de bal voor. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skabara trapt de bal weg van het doel. Miklewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sygnat de bal. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 2:0

27e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Niżnik geeft een lange en hoge pass. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht is nu in balbezit. Albreht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Miklewicz speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki onderschept slim de pass. Albreht rent richting de bal. Albreht haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Sygnat rent richting de bal. Czarnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albreht de bal. Albreht haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Niżnik passt de bal zonder na te denken. Kretek probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki schiet op doel. Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Gałęzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gałęzewski passt de bal met de wreef. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek geeft een lange en hoge pass. Czarnecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki met een sublieme pass. Albreht rent richting de bal. Albreht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 3:0

43e minuut.
Piękoś met een sublieme pass. Daar is Olak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czarnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 20%, warmiak łukta 80%.
RTS JUVE - warmiak łukta 4:0

46e minuut.
Nenea komt het veld opgelopen. Talbot komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kretek is nu in balbezit. Kretek met een sublieme pass. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. Skabara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 5:0

55e minuut.
Albreht probeert naar een medespeler te passen. Kretek heeft problemen om de bal te vangen. Kretek passt de bal met de wreef. Czarnecki heeft problemen om de bal te vangen. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Skabara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kretek zal de hoekschop nemen. Czarnecki krijgt zijn hoofd ertegen. Basiaga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Albreht verovert de bal door een tackle van achteren. Albreht geeft de bal voor. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albreht rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 6:0

62e minuut.
Daar is Talbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talbot met een sublieme pass. Kretek geeft de bal voor. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ciborowski is nu in balbezit. Nenea verovert de bal door een tackle van achteren. Nenea probeert naar een medespeler te passen. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz passt de bal met de wreef. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht is nu in balbezit. Albreht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 7:0

78e minuut.
Basiaga onderschept slim de pass. Nenea rent richting de bal. Nenea speelt de bal door. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki schiet op doel. Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 8:0

82e minuut.
Kretek met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal in één keer door. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 9:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skabara trapt de bal weg. Miklewicz kopt de bal weg. Albreht probeert de bal aan de voet te houden. Albreht draait met de bal, schiet en ... Skabara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czarnecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS JUVE - warmiak łukta 10:0

89e minuut.
Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht speelt de bal door. Ligocki rent richting de bal. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Skabara trapt de bal weg van het doel. Nenea rent richting de bal. Nenea met een sublieme pass. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki schiet op doel. Skabara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS JUVE 16%, warmiak łukta 84%.
RTS JUVE - warmiak łukta 10:0