Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKSbarsa DKGDO
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19
outstanding Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Priore met een sublieme pass. Sánchez Murias speelt de bal door. Wypych is nu in balbezit. Rottenberg onderschept slim de pass. Rottenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 1:0

2e minuut.
Antczak geeft de bal voor. Daar is Branecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kande schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kande naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Antczak rent richting de bal. Avellone rent richting de bal. Avellone geeft een lange en hoge pass. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 2:0

8e minuut.
Strzyżowski rent richting de bal. Sánchez Murias onderschept slim de pass. Sánchez Murias speelt de bal door. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sánchez Murias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Murias passt de bal zonder na te denken. Kopil rent richting de bal. Kopil speelt de bal door. Rottenberg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 3:0

11e minuut.
Kopil rent richting de bal. Kopil geeft een lange en hoge pass. Polowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rottenberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Łasocha de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 4:0

13e minuut.
Avellone onderschept slim de pass. Avellone geeft de bal voor. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łasocha de bal onder controle te krijgen. Chojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

14e minuut.
Daar is Rottenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Murias rent richting de bal. Sánchez Murias geeft de bal voor. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sánchez Murias probeert naar een medespeler te passen. Krzętowski is nu in balbezit. Rottenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rottenberg schiet op doel. Chojka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 5:0

19e minuut.
Klungelig pakt Rottenberg de bal. Strzyżowski speelt de bal door. Polowczyk is nu in balbezit. Rottenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rottenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kopil passt de bal met de wreef. Zanni is nu in balbezit. Zanni geeft een hoge lob. Daar is Rottenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rottenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 6:0

31e minuut.
Kopil speelt de bal door. Nuriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriyev passt de bal in één keer door. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sánchez Murias bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyżowski rent richting de bal. Sánchez Murias verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Murias haalt uit met een fantastische trap. Łasocha probeert de bal aan de voet te houden. Chojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Rottenberg de bal. Kopil met een sublieme pass. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nuriyev geeft de bal voor. Sánchez Murias kopt de bal weg. Daar is Strzyżowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wypych kopt de bal weg. Sánchez Murias bereikt de bal nog maar net als eerste. Branecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Branecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKSbarsa 25%, DKGDO 75%.
RKSbarsa - DKGDO 6:0

49e minuut.
Krzętowski is nu in balbezit. Nuriyev onderschept slim de pass. Nuriyev passt de bal met de wreef. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... Chojka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Rottenberg rent richting de bal. Klungelig pakt Sánchez Murias de bal. Rottenberg is nu in balbezit. Sánchez Murias is nu in balbezit. Sánchez Murias haalt uit met een fantastische trap. Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Daar is Rottenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzyżowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopil met de inworp. Nuriyev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 7:0

56e minuut.
Rottenberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuriyev speelt de bal door. Kopil speelt de bal door. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Rottenberg de bal. Nuriyev rent richting de bal. Nuriyev passt de bal in één keer door. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kopil met een sublieme pass. Nuriyev rent richting de bal. Nuriyev probeert naar een medespeler te passen. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 8:0

65e minuut.
Łasocha met een harde bal richting middenveld. Nuriyev kopt de bal weg. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap. Chojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 9:0

67e minuut.
Nuriyev rent richting de bal. Nuriyev passt de bal met de wreef. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... Chojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 10:0

70e minuut.
Antczak rent richting de bal. Zanni verovert de bal door een tackle van achteren. Zanni speelt de bal door. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zanni probeert naar een medespeler te passen. Rottenberg rent richting de bal. Wypych is nu in balbezit. Rottenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 11:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedziela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuriyev speelt de bal door. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg schiet op doel. De bal raakt de paal. Chojka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Filisiński met een sublieme pass. Kopil rent richting de bal. Kopil met een sublieme pass. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Strzyżowski is nu in balbezit. Sánchez Murias onderschept slim de pass. Sánchez Murias speelt de bal door. Rottenberg is nu in balbezit. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 12:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wypych trapt de bal weg van het doel. Sánchez Murias kopt de bal weg. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKSbarsa - DKGDO 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKSbarsa 19%, DKGDO 81%.
RKSbarsa - DKGDO 13:0