Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L)egia Warszawa Fenerbahce Plac Turka
4-4-2 romb Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 24
good Schieten average
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter passt de bal zonder na te denken. Hugh is nu in balbezit. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Uszalewski de bal. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter rent richting de bal. Hugh rent richting de bal. Hugh haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muyter rent richting de bal. Muyter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 2:0

5e minuut.
Doeltrap. Szatkowski met een harde bal richting middenveld. Okrzesik met een sublieme pass. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 3:0

8e minuut.
Haochen verovert de bal door een tackle van achteren. Haochen met een sublieme pass. Hugh rent richting de bal. Muyter is nu in balbezit. Muyter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Klungelig pakt Hugh de bal. Hugh passt de bal zonder na te denken. Muyter is nu in balbezit. Muyter haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski bokst de bal weg.

15e minuut.
Haochen met een sublieme pass. Klungelig pakt Muyter de bal. Muyter passt de bal zonder na te denken. Hugh is nu in balbezit. Hugh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
El Bdeir speelt de bal door. Okrzesik probeert naar een medespeler te passen. Haochen met een sublieme pass. Hugh is nu in balbezit. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 4:0

26e minuut.
Uszalewski is nu in balbezit. Haochen onderschept slim de pass. Haochen passt de bal met de wreef. Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hugh speelt de bal door. Gubiec onderschept slim de pass. Kostecki speelt de bal door. Klungelig pakt Muyter de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Łapiński heeft problemen om de bal te vangen. Hugh is nu in balbezit. Hugh schiet op doel. Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Hugh rent richting de bal. Hugh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruzak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haochen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 5:0

38e minuut.
Okrzesik passt de bal in één keer door. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft de bal voor. Gubiec kopt de bal weg. Okrzesik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szatkowski met een harde bal richting middenveld. Haochen kopt de bal weg. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter geeft een hoge lob. Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Okrzesik kopt de bal weg. Klungelig pakt Hugh de bal. Hugh passt de bal zonder na te denken. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Muyter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 19%, Fenerbahce Plac Turka 81%.
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 5:0

46e minuut.
Kolbusz komt het veld opgelopen. Kamionek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
El Bdeir met een sublieme pass. Klungelig pakt Okrzesik de bal. Okrzesik passt de bal met de wreef. Muyter is nu in balbezit. Muyter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tokarski kan de bal niet met de borst controleren. Haochen onderschept slim de pass. Haochen geeft een hoge lob. Kolbusz is nu in balbezit. Kolbusz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Muyter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 6:0

66e minuut.
Muyter heeft problemen om de bal te vangen. Muyter geeft een hoge lob. Kolbusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbusz schiet op doel. Szatkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haochen verovert de bal door een tackle van achteren. Muyter is nu in balbezit. Haochen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haochen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 7:0

77e minuut.
Inworp. Chmiest komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Coleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman passt de bal met de wreef. Muyter rent richting de bal. Muyter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Konik de bal. Riesner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamionek. Kamionek krijgt een gele kaart. Riesner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L)egia Warszawa 25%, Fenerbahce Plac Turka 75%.
(L)egia Warszawa - Fenerbahce Plac Turka 7:0