Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Naród Legnicki Dreem Team
5WD Tactiek V1
65% Balbezit 35%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Nusco onderschept slim de pass. Nusco passt de bal met de wreef. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky draait met de bal, schiet en ... Wojdat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 1:0

10e minuut.
Rząsa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mishaelov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky schiet op doel. Wojdat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 2:0

13e minuut.
Nusco passt de bal met de wreef. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky passt de bal met de wreef. Gacha is nu in balbezit. Gacha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 3:0

14e minuut.
bin Razalim met een sublieme pass. Gronek met een sublieme pass. Nusco geeft de bal voor. Gacha is nu in balbezit. Gacha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Açıktan geeft de bal voor. Cywka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky draait met de bal, schiet en ... Wojdat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 4:0

33e minuut.
Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi probeert naar een medespeler te passen. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Wojdat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 5:0

34e minuut.
Nymoen passt de bal in één keer door. Nusco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusco geeft een lange en hoge pass. Gacha is nu in balbezit. Gacha schiet op doel. Wojdat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nymoen zal de hoekschop nemen. Gacha maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojdat bokst de bal weg.

36e minuut.
Dożężka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rząsa de bal onder controle te krijgen. Mishaelov met een sublieme pass. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha schiet op doel. Wojdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dożężka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 6:0

37e minuut.
Danecki passt de bal zonder na te denken. Dożężka rent richting de bal. Nusco is nu in balbezit. Nusco geeft de bal voor. Gacha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 7:0

40e minuut.
Nymoen passt de bal in één keer door. Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap. Wojdat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 8:0

44e minuut.
Gronek probeert naar een medespeler te passen. Gacha rent richting de bal. Gacha passt de bal met de wreef. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 35%, Dreem Team 65%.
FC Naród Legnicki - Dreem Team 8:0

52e minuut.
Nymoen speelt de bal door. Gronek is nu in balbezit. Gronek speelt de bal door. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nusco rent richting de bal. Nusco geeft de bal voor. Daar is Kondraciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 9:0

61e minuut.
Nymoen met de inworp. bin Razalim is nu in balbezit. bin Razalim passt de bal zonder na te denken. Nymoen geeft de bal voor. Kanevsky maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojdat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Guereschi is nu in balbezit. Guereschi passt de bal zonder na te denken. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha draait met de bal, schiet en ... Wojdat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 10:0

69e minuut.
Nymoen is nu in balbezit. Nymoen geeft een hoge lob. Gronek kopt de bal weg. Gacha is nu in balbezit. Gacha haalt uit met een fantastische trap. Wojdat bokst de bal weg. Inworp. Laszczyk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wieniawa geeft de bal voor. Inworp. Nymoen met de inworp. Gacha is nu in balbezit. Gacha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wojdat trapt de bal weg. Guereschi speelt de bal door. Kondraciuk is nu in balbezit. Nymoen onderschept slim de pass. Nymoen haalt uit met een fantastische trap. Wojdat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Inworp. Giacobbe komt het veld opgelopen.

80e minuut.
bin Razalim heeft problemen om de bal te vangen. bin Razalim speelt de bal door. Giacobbe is nu in balbezit. Giacobbe haalt uit met een fantastische trap. Wojdat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 11:0

87e minuut.
Nymoen passt de bal met de wreef. Gronek rent richting de bal. Gronek probeert naar een medespeler te passen. Giacobbe is nu in balbezit. Giacobbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Dreem Team 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 24%, Dreem Team 76%.
FC Naród Legnicki - Dreem Team 12:0