Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:35
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: DRG ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7507
Dragoni Dzierżązno Przedbórz
NG V 1.2.1 [O] Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 17.5
very good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Wenowaty probeert de bal aan de voet te houden. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 1:0

4e minuut.
Niedziela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čolaković komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał onderschept slim de pass. Marszał speelt de bal door. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Boulas is nu in balbezit. Boulas speelt de bal door. Turchi speelt de bal door. Caccaviello heeft problemen om de bal te vangen. Caccaviello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 2:0

8e minuut.
Gruszka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boulas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Rybka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 3:0

9e minuut.
Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski rent richting de bal. Grylewski passt de bal met de wreef. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cristofalo geeft een lange en hoge pass. Boulas rent richting de bal. Boulas geeft de bal voor. Čolaković rent richting de bal. Čolaković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Turchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grylewski is nu in balbezit. Turchi verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi draait met de bal, schiet en ... Rybka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 4:0

19e minuut.
Połomski probeert naar een medespeler te passen. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski passt de bal zonder na te denken. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello schiet op doel. Paal! Rybka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 5:0

23e minuut.
Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał geeft een hoge lob. Turchi probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 6:0

24e minuut.
Turchi onderschept slim de pass. Turchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čolaković de bal. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Boulas kopt de bal weg. Daar is Bankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wenowaty de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oliden geeft een hoge lob. Turchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello verovert de bal door een tackle van achteren. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Čolaković de bal. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz speelt de bal door. Daar is Caccaviello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caccaviello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchi verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi speelt de bal door. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello onderschept slim de pass. Gruszka rent richting de bal. Caccaviello verovert de bal door een tackle van achteren. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rybka trapt de bal weg van het doel. Turchi kopt de bal weg. Boulas rent richting de bal. Klungelig pakt Boulas de bal. Boulas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 17%, Przedbórz 83%.
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 7:0

52e minuut.
Rybka met een sublieme pass. Oliden kopt de bal weg. Grylewski is nu in balbezit. Turchi verovert de bal door een tackle van achteren. Turchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 8:0

54e minuut.
Krecikowski passt de bal met de wreef. Grylewski controleert de bal met de borst. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ... Ozieriański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Caccaviello kopt de bal weg. Lubszczyk rent richting de bal. Met opzet legt Turchi zijn tegenspeler op de grond. Turchi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Oliden rent richting de bal. Oliden met een sublieme pass. Turchi rent richting de bal. Turchi draait met de bal, schiet en ... Ozieriański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Čolaković met de inworp. Oliden bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliden met een sublieme pass. Turchi is nu in balbezit. Turchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Turchi passt de bal met de wreef. Caccaviello heeft problemen om de bal te vangen. Turchi is nu in balbezit. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chrzanowski passt de bal in één keer door. Cristofalo probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 9:0

74e minuut.
Krecikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Połomski de bal. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Oliden met een snelle inworp. Čolaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bankowicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ passt de bal zonder na te denken. Boulas probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello schiet op doel. Rybka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Dzierżązno 11%, Przedbórz 89%.
Dragoni Dzierżązno - Przedbórz 9:0