Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kali1944 FC Borowiec
kali1944 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 16.9
excellent Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Czwakiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik verovert de bal door een tackle van achteren. Brzezik passt de bal met de wreef. Daar is Rosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosik draait met de bal, schiet en ... Pitras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Prętczyński de bal. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero passt de bal met de wreef. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik draait met de bal, schiet en ... Pitras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 2:0

10e minuut.
Zamlata speelt de bal door. Klungelig pakt Conde de bal. Conde passt de bal met de wreef. Rosik rent richting de bal. Rosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Conde onderschept slim de pass. Conde passt de bal met de wreef. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero schiet op doel. Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 3:0

26e minuut.
Czwakiel heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Rosanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosanero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 4:0

27e minuut.
Czwakiel rent richting de bal. Czwakiel passt de bal zonder na te denken. Parejro rent richting de bal. Rosik verovert de bal door een tackle van achteren. Rosik schiet op doel. Pitras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Prętczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzezik met een snelle inworp. Rosanero rent richting de bal. Rosanero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Prętczyński kopt de bal weg. Brzezik probeert naar een medespeler te passen. Conde speelt de bal door. Rosik rent richting de bal. Rosik schiet op doel. Pitras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rosik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tomczak de bal onder controle te krijgen. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft de bal voor. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero schiet op doel. Pitras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 5:0

37e minuut.
Klungelig pakt Brzezik de bal. Brzezik passt de bal in één keer door. Rosanero rent richting de bal. Rosanero draait met de bal, schiet en ... Prętczyński probeert de bal aan de voet te houden. Pitras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kali1944 45%, FC Borowiec 55%.
kali1944 - FC Borowiec 6:0

46e minuut.
Ogiński rent richting de bal. Brzezik onderschept slim de pass. Brzezik speelt de bal door. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 7:0

48e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. Rosanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosanero haalt uit met een fantastische trap. Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 8:0

56e minuut.
Zamlata met een sublieme pass. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde speelt de bal door. Rosanero rent richting de bal. Rosanero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici geeft een hoge lob. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Stodółka met de inworp. Zamlata heeft problemen om de bal te vangen. Gancarczyk rent richting de bal. Gancarczyk haalt uit met een fantastische trap. Brink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

77e minuut.
Conde passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosanero de bal. Prętczyński rent richting de bal. Rosanero verovert de bal door een tackle van achteren. Rosanero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zamlata met een snelle inworp. Brzezik is nu in balbezit. Brzezik geeft een hoge lob. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gancarczyk kopt de bal weg. Zamlata rent richting de bal. Stodółka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stodółka krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Tomczak de bal. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal in één keer door. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rosanero rent richting de bal. Styczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosanero raakt geblesseerd tijdens het duel. Conde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosik is nu in balbezit. Parejro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
kali1944 - FC Borowiec 9:0

84e minuut.
Tomczak is nu in balbezit. Rosik onderschept slim de pass. Rosik geeft een lange en hoge pass. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zamlata verovert de bal door een tackle van achteren. Zamlata geeft een lange en hoge pass. Brzezik rent richting de bal. Brzezik schiet op doel. Pitras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kali1944 42%, FC Borowiec 58%.
kali1944 - FC Borowiec 9:0