Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS MALINIAKI Itakwoleekstraklase
ultra def Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 16.2
very good Schieten poor
average Passen poor
formidable Verdedigen poor


5e minuut.
Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Furman probeert naar een medespeler te passen. Cabula probeert naar een medespeler te passen. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cabula speelt de bal door. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczypta de bal onder controle te krijgen. Błażejewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 1:0

9e minuut.
Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabula rent richting de bal. Cabula passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szczypta geeft een hoge lob. Jasina geeft de bal voor. Cabula kopt de bal weg. Bak is nu in balbezit. Bak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bombel rent richting de bal. Jasina onderschept slim de pass. Jasina geeft een lange en hoge pass. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cabula rent richting de bal. Cabula speelt de bal door. Bak is nu in balbezit. Bak draait met de bal, schiet en ... Błażejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 2:0

31e minuut.
Llorente rent richting de bal. Llorente geeft een hoge lob. Bak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Santos de bal onder controle te krijgen. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cudny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudny speelt de bal door. Daar is Jasina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 3:0

37e minuut.
Cabula met de inworp. Bak rent richting de bal. Bak haalt uit met een fantastische trap. Bombel probeert de bal aan de voet te houden. Błażejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 4:0

38e minuut.
Błażejewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Borzyszkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos is nu in balbezit. Santos probeert naar een medespeler te passen. Bak rent richting de bal. Bak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cabula kopt de bal weg. Bak is nu in balbezit. Bak passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 33%, Itakwoleekstraklase 67%.
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 5:0

53e minuut.
Jasina probeert naar een medespeler te passen. Szczypta is nu in balbezit. Bak onderschept slim de pass. Bak schiet op doel. Błażejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 6:0

58e minuut.
Cabula probeert naar een medespeler te passen. Llorente rent richting de bal. Llorente geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dambor is nu in balbezit. Furman onderschept slim de pass. Cudny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cudny krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sczepiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llorente met een snelle inworp. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Sczepiński heeft problemen om de bal te vangen. Santos rent richting de bal. Santos speelt de bal door. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak draait met de bal, schiet en ... Błażejewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 7:0

76e minuut.
Bombel probeert naar een medespeler te passen. Cabula is nu in balbezit. Cabula passt de bal zonder na te denken. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bak rent richting de bal. Bak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Furman probeert naar een medespeler te passen. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina passt de bal in één keer door. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Błażejewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS MALINIAKI 27%, Itakwoleekstraklase 73%.
RKS MALINIAKI - Itakwoleekstraklase 8:0