Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche niedzielni chłopcy
4-1-2-1-2NEW Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Stań rent richting de bal. Stań passt de bal met de wreef. Daar is Bokłaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bokłaga geeft de bal voor. Rujoiu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Brunat rent richting de bal. Brunat geeft een hoge lob. Melchior kopt de bal weg. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga draait met de bal, schiet en ... Sikorski bokst de bal weg. Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 1:0

9e minuut.
Ghiţescu probeert naar een medespeler te passen. Brunat is nu in balbezit. Brunat passt de bal in één keer door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sinicki passt de bal in één keer door. Stań rent richting de bal. Stań speelt de bal door. Daar is Melchior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melchior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 2:0

14e minuut.
Inworp. Bokłaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stań geeft een hoge lob. Melchior heeft problemen om de bal te vangen. Melchior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 3:0

15e minuut.
Midas heeft problemen om de bal te vangen. Wszędybył rent richting de bal. Wszędybył passt de bal in één keer door. Melchior is nu in balbezit. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Sikorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 4:0

16e minuut.
Melchior haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Sikorski trapt de bal weg van het doel. Bokłaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 5:0

19e minuut.
Rujoiu kopt de bal weg. Brunat is nu in balbezit. Brunat passt de bal in één keer door. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Sikorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ghiţescu onderschept slim de pass. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Sikorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 6:0

22e minuut.
Inworp. Bokłaga met een snelle inworp. Stań heeft problemen om de bal te vangen. Stań geeft een lange en hoge pass. Melchior springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Sikorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 7:0

24e minuut.
Wszędybył onderschept slim de pass. Wszędybył met een sublieme pass. Brunat met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bokłaga kopt de bal weg. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior passt de bal met de wreef. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Bokłaga heeft problemen om de bal te vangen. Bokłaga met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Janča is nu in balbezit. Janča passt de bal met de wreef. Łęczycki rent richting de bal. Melchior verovert de bal door een tackle van achteren. Melchior haalt uit met een fantastische trap. Sikorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Stań met een sublieme pass. Daar is Gryczan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryczan met een sublieme pass. Brunat rent richting de bal. Brunat geeft een lange en hoge pass. Sikorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Janča is nu in balbezit. Janča geeft een hoge lob. Melchior rent richting de bal. Melchior haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melchior controleert de bal met de borst. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 8:0

45e minuut.
Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań geeft een hoge lob. Daar is Bielikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Sikorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 19%, niedzielni chłopcy 81%.
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 8:0

46e minuut.
Horoszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Midas is nu in balbezit. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Janča de bal. Stań is nu in balbezit. Stań passt de bal zonder na te denken. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 9:0

52e minuut.
Sienkiewicz kopt de bal weg. Stań met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Sikorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bokłaga met de inworp. Stań probeert de bal met de borst te controleren. Stań geeft een lange en hoge pass. Rujoiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Melchior rent richting de bal. Melchior passt de bal met de wreef. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Sikorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Janča geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kopt de bal weg. Łęczycki heeft problemen om de bal te vangen. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ghiţescu is nu in balbezit. Ghiţescu geeft een lange en hoge pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Sikorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Janča bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča geeft een lange en hoge pass. Melchior is nu in balbezit. Melchior schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 10:0

77e minuut.
Bokłaga rent richting de bal. Bokłaga passt de bal met de wreef. Melchior rent richting de bal. Melchior schiet op doel. Sikorski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stań rent richting de bal. Stań speelt de bal door. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 17%, niedzielni chłopcy 83%.
Colorado-Avalanche - niedzielni chłopcy 10:0