Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Blaugrana FC KUBACZKI
anti2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen hopeless


10e minuut.
De Lorenzo probeert de bal met de borst te controleren. De Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala verovert de bal door een tackle van achteren. Wala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Szrajda rent richting de bal. De Lorenzo geeft een hoge lob. Wala is nu in balbezit. Wala draait met de bal, schiet en ... Krzętowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Korwin-Mikke heeft problemen om de bal te vangen. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Strejlau heeft problemen om de bal te vangen. Wala rent richting de bal. Wala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Konecki kopt de bal weg. Skup controleert de bal met de borst. De Lorenzo geeft de bal voor. Wala is nu in balbezit. Wala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 1:0

26e minuut.
De Lorenzo kopt de bal weg. Wala heeft problemen om de bal te vangen. Wala passt de bal met de wreef. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Broome bereikt de bal nog maar net als eerste. Broome geeft een lange en hoge pass. Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wala haalt uit met een fantastische trap. Krzętowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Inworp. De Lorenzo met de inworp. Wala rent richting de bal. Wala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Skup kopt de bal weg. Riboni probeert de bal aan de voet te houden. Riboni probeert naar een medespeler te passen. Wala rent richting de bal. Wala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 24%, FC KUBACZKI 76%.
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 2:0

47e minuut.
Mogiełka kopt de bal weg. Daar is De Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Lorenzo speelt de bal door. Wala is nu in balbezit. Wala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt De Lorenzo de bal. Pastor rent richting de bal. De Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. De Lorenzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Strejlau de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 3:0

60e minuut.
Broome met een snelle inworp. Korwin-Mikke heeft problemen om de bal te vangen. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Wala is nu in balbezit. Wala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke geeft de bal voor. Wala is nu in balbezit. Wala schiet op doel. Krzętowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Broome probeert naar een medespeler te passen. Jičínský geeft een lange en hoge pass. Daar is Strejlau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wala rent richting de bal. Wala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mogiełka verovert de bal door een tackle van achteren. Mogiełka geeft een hoge lob. Pastor probeert de bal met de borst te controleren. De Lorenzo rent richting de bal. De Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 4:0

78e minuut.
Wala rent richting de bal. Wala draait met de bal, schiet en ... Strejlau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Broome geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wala geeft een lange en hoge pass. Daar is Izdebski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Krzętowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 5:0

88e minuut.
De Lorenzo is nu in balbezit. De Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Betka probeert de bal aan de voet te houden. Wala is nu in balbezit. Wala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Blaugrana 20%, FC KUBACZKI 80%.
F.C Blaugrana - FC KUBACZKI 6:0