Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delirium Wanda Nowa Huta
d5 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Neumann passt de bal in één keer door. Kocur rent richting de bal. Sandu is nu in balbezit. Kocur rent richting de bal. Kocur draait met de bal, schiet en ... Zbaraski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu is nu in balbezit. Escobar speelt de bal door. Kocur rent richting de bal. Kocur schiet op doel. Zbaraski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wodzyński de bal onder controle te krijgen. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel. Zbaraski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 1:0

7e minuut.
Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu passt de bal zonder na te denken. Kocur rent richting de bal. Kocur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 2:0

9e minuut.
Famulski heeft problemen om de bal te vangen. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi passt de bal in één keer door. Neumann geeft de bal voor. Sandu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 3:0

11e minuut.
Biel geeft de bal voor. Inworp. Llorca met de inworp. Escobar probeert de bal met de borst te controleren. Escobar schiet op doel. Zbaraski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel. Zbaraski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodzyński rent richting de bal. Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu haalt uit met een fantastische trap. Karik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 4:0

15e minuut.
Inworp. Neumann met een snelle inworp. Escobar heeft problemen om de bal te vangen. Escobar geeft de bal voor. Sandu is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Sandu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 5:0

17e minuut.
Escobar rent richting de bal. Famulski is nu in balbezit. Escobar onderschept slim de pass. Escobar schiet op doel. Wodzyński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Llorca neemt de hoekschop. Kocur krijgt zijn hoofd ertegen. Escobar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Wodzyński de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Llorca neemt de hoekschop. Kocur krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu is nu in balbezit. Kocur rent richting de bal. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Famulski controleert de bal met de borst. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Sandu rent richting de bal. Sandu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Llorca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kocur de bal. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu draait met de bal, schiet en ... Zbaraski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 6:0

37e minuut.
Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi speelt de bal door. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Zbaraski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 7:0

41e minuut.
Neumann is nu in balbezit. Neumann passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Karik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirium 15%, Wanda Nowa Huta 85%.
Delirium - Wanda Nowa Huta 7:0

46e minuut.
Soplica met een sublieme pass. Biel bereikt de bal nog maar net als eerste. Biel passt de bal in één keer door. Sandu is nu in balbezit. Sandu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Llorca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diamandi rent richting de bal. Diamandi speelt de bal door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Llorca met een sublieme pass. Klungelig pakt Neumann de bal. Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Kocur is nu in balbezit. Kocur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Neumann rent richting de bal. Neumann passt de bal zonder na te denken. Llorca met een sublieme pass. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sandu is nu in balbezit. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal zonder na te denken. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Neumann geeft de bal voor. Sandu maakt een snoekduik en kopt de bal. Zbaraski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kocur passt de bal zonder na te denken. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal in één keer door. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Diamandi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Escobar de bal. Karik rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kobylański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llorca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escobar controleert de bal met de borst. Escobar draait met de bal, schiet en ... Zbaraski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Karik de bal onder controle te krijgen. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ... Zbaraski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 8:0

77e minuut.
Zbaraski probeert naar een medespeler te passen. Llorca kopt de bal weg. Wodzyński controleert de bal met de borst. Sandu is nu in balbezit. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 9:0

80e minuut.
Kocur is nu in balbezit. Kocur geeft een lange en hoge pass. Sandu rent richting de bal. Sandu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - Wanda Nowa Huta 10:0

83e minuut.
Kocur geeft de bal voor. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Kocur is nu in balbezit. Kocur geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zbaraski met een harde bal richting middenveld. Diamandi kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirium 12%, Wanda Nowa Huta 88%.
Delirium - Wanda Nowa Huta 10:0