Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tryton portugaria
2d-3 midfield Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten weak
solid Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Okienko rent richting de bal. Okienko speelt de bal door. Beldeanu met een sublieme pass. Šojat is nu in balbezit. Šojat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Beldeanu passt de bal met de wreef. Nagy heeft problemen om de bal te vangen. Nagy geeft een lange en hoge pass. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryton - portugaria 1:0

11e minuut.
Podobiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sakrajecki de bal. Šojat rent richting de bal. Šojat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagy verovert de bal door een tackle van achteren. Nagy met een sublieme pass. Šojat rent richting de bal. Šojat schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryton - portugaria 2:0

19e minuut.
Sakrajecki met een sublieme pass. Daar is Podobiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corryn verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Banzi kopt de bal weg. Nagy is nu in balbezit. Nagy passt de bal met de wreef. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn haalt uit met een fantastische trap. Kiepski bokst de bal weg.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagy met de inworp. Beldeanu controleert de bal met de borst. Beldeanu geeft de bal voor. Šojat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Kiepski trapt de bal weg van het doel. Okienko kopt de bal weg. Daar is Šojat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nagy met een sublieme pass. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn passt de bal zonder na te denken. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gmitrzuk geeft een hoge lob. Okienko is nu in balbezit. Okienko passt de bal in één keer door. Daar is Šojat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Šojat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczeciński onderschept slim de pass. Szczeciński met een sublieme pass. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Szczeciński kopt de bal weg. Krzętowski probeert naar een medespeler te passen. Chylaszek heeft problemen om de bal te vangen. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chylaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Chylaszek passt de bal met de wreef. Šojat rent richting de bal. Šojat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tryton - portugaria 3:0

41e minuut.
Gmitrzuk geeft de bal voor. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu speelt de bal door. Daar is Šojat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Šojat verovert de bal door een tackle van achteren. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Okienko rent richting de bal. Okienko passt de bal met de wreef. Beldeanu speelt de bal door. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryton 16%, portugaria 84%.
Tryton - portugaria 3:0

46e minuut.
Šojat onderschept slim de pass. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šojat schiet op doel. Kiepski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tryton - portugaria 4:0

48e minuut.
Jałyński geeft een lange en hoge pass. Šojat kopt de bal weg. Daar is Gmitrzuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corryn rent richting de bal. Corryn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pijanowski kopt de bal weg. Okienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okienko met een sublieme pass. Šojat rent richting de bal. Šojat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nagy rent richting de bal. Nagy passt de bal met de wreef. Daar is Corryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corryn schiet op doel. Klungelig pakt Cypisek de bal. Kiepski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Nagy passt de bal met de wreef. Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu geeft een hoge lob. Šojat is nu in balbezit. Šojat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Chylaszek kopt de bal weg. Nagy rent richting de bal. Nagy passt de bal in één keer door. Corryn rent richting de bal. Corryn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Beldeanu speelt de bal door. Nagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagy passt de bal met de wreef. Daar is Šojat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chylaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chylaszek geeft een hoge lob. Nagy probeert naar een medespeler te passen. Šojat rent richting de bal. Šojat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tryton 9%, portugaria 91%.
Tryton - portugaria 4:0