Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jafa Oława FC Mauri
1 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 29.8
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
van Hoye probeert naar een medespeler te passen. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obraniak. Obraniak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Anić rent richting de bal. van Hoye is nu in balbezit. Curió rent richting de bal. Curió geeft de bal voor. Anić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Obraniak geeft een lange en hoge pass. Curió bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió speelt de bal door. Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo met een sublieme pass. Tochtermann bokst de bal weg.

15e minuut.
Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Daar is Haken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curió met een sublieme pass. Anić heeft problemen om de bal te vangen. Anić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 1:0

18e minuut.
Anić verovert de bal door een tackle van achteren. Anić probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. Klungelig pakt Anić de bal. Anić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cypryjak passt de bal zonder na te denken. Salas geeft de bal voor. Anić kopt de bal weg. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biajgo neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 2:0

25e minuut.
Bukowski probeert de bal met de borst te controleren. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal zonder na te denken. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Tochtermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Tochtermann met een harde bal richting middenveld. Biajgo met een sublieme pass. Klungelig pakt Obraniak de bal. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
van Hoye speelt de bal door. Obraniak heeft problemen om de bal te vangen. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 3:0

35e minuut.
Curió passt de bal zonder na te denken. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye passt de bal met de wreef. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 4:0

38e minuut.
Tochtermann trapt de bal weg. Biajgo kopt de bal weg. l`Ami controleert de bal met de borst. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Biajgo passt de bal zonder na te denken. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić speelt de bal door. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 5:0

42e minuut.
Curió met de inworp. Salas probeert naar een medespeler te passen. Anić is nu in balbezit. Anić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 24%, FC Mauri 76%.
LZS Jafa Oława - FC Mauri 6:0

54e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas geeft de bal voor. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Tochtermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 7:0

60e minuut.
l`Ami heeft problemen om de bal te vangen. Biajgo is nu in balbezit. Biajgo speelt de bal door. Anić rent richting de bal. Anić haalt uit met een fantastische trap. Tochtermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Domnişoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anić is nu in balbezit. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 8:0

62e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye passt de bal in één keer door. Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 9:0

67e minuut.
Cypryjak met een sublieme pass. Anić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obraniak. Obraniak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Anić rent richting de bal. Anić passt de bal met de wreef. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
van Hoye is nu in balbezit. Smit bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye verovert de bal door een tackle van achteren. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tamm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sbrozi is nu in balbezit. Sbrozi geeft de bal voor. van Hoye rent richting de bal. van Hoye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 10:0

81e minuut.
Haken geeft een lange en hoge pass. Anić kopt de bal weg. van Hoye rent richting de bal. van Hoye draait met de bal, schiet en ... Tochtermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 11:0

83e minuut.
Inworp. Curió met de inworp. van Hoye speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Salas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Andreev heeft problemen om de bal te vangen. Andreev geeft een lange en hoge pass. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió rent richting de bal. Curió haalt uit met een fantastische trap. Tochtermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Hoye is nu in balbezit. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jafa Oława - FC Mauri 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jafa Oława 32%, FC Mauri 68%.
LZS Jafa Oława - FC Mauri 12:0