Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bircalona Miedzianka
442of Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Węgrowiec geeft een hoge lob. Sgarzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgarzi passt de bal met de wreef. Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Węgrowiec geeft de bal voor. Daar is Śniadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirel is nu in balbezit. Sirel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bircalona - Miedzianka 1:0

3e minuut.
Sirel met een sublieme pass. Faganelli rent richting de bal. Faganelli passt de bal in één keer door. Węgrowiec is nu in balbezit. Węgrowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drzewosz de bal. Węgrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sirel passt de bal met de wreef. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Faganelli is nu in balbezit. Faganelli geeft een hoge lob. Węgrowiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bircalona - Miedzianka 2:0

11e minuut.
Węgrowiec is nu in balbezit. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgrowiec krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bieryn rent richting de bal. Węgrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Śniadecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgrowiec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Węgrowiec kan niet meer verder spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rosso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bolla passt de bal in één keer door. Daar is Faganelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Sirel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pin met een sublieme pass. Sgarzi is nu in balbezit. Sgarzi met een sublieme pass. Sirel is nu in balbezit. Sirel draait met de bal, schiet en ... Paal! Dziełakowski met een sublieme pass. Bolla is nu in balbezit. Bolla geeft een lange en hoge pass. Sirel heeft problemen om de bal te vangen. Sirel draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bircalona 31%, Miedzianka 69%.
F.C. Bircalona - Miedzianka 2:0

48e minuut.
Rosso rent richting de bal. Rosso passt de bal in één keer door. Sirel is nu in balbezit. Sirel draait met de bal, schiet en ... Dziełakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Faganelli passt de bal met de wreef. Pin rent richting de bal. Pin speelt de bal door. Sirel rent richting de bal. Sirel haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bircalona - Miedzianka 3:0

59e minuut.
Jarzembowski met een sublieme pass. Daar is Grudniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudniewski passt de bal met de wreef. Sirel rent richting de bal. Sirel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Dziełakowski trapt de bal weg. Faganelli kopt de bal weg. Sirel rent richting de bal. Sirel draait met de bal, schiet en ... Śniadecki probeert de bal aan de voet te houden. Dziełakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dziełakowski trapt de bal weg. Faganelli kopt de bal weg. Sirel is nu in balbezit. Sirel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Śniadecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rosso probeert naar een medespeler te passen. Sirel is nu in balbezit. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirel onderschept slim de pass. Sirel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bieryn trapt de bal weg. Jarzembowski kopt de bal weg. Bolla met een sublieme pass. Sirel is nu in balbezit. Sirel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziełakowski met een harde bal richting middenveld. Rosso geeft een lange en hoge pass. Sirel rent richting de bal. Sirel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dziełakowski trapt de bal weg van het doel. Faganelli kopt de bal weg. Sirel rent richting de bal. Sirel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bircalona - Miedzianka 4:0

83e minuut.
Fidler probeert naar een medespeler te passen. Faganelli is nu in balbezit. Faganelli speelt de bal door. Sirel is nu in balbezit. Sirel haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bolla is nu in balbezit. Bolla geeft de bal voor. Bieryn heeft problemen om de bal te vangen. Sirel is nu in balbezit. Sirel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bircalona 23%, Miedzianka 77%.
F.C. Bircalona - Miedzianka 4:0