Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrozy FC Powiśle Warszawa
moja Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.3
excellent Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Gurtowski met een snelle inworp. Borgonovo is nu in balbezit. Borgonovo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gabriele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ciechański rent richting de bal. Ciechański passt de bal in één keer door. Claudini is nu in balbezit. Germán rent richting de bal. Germán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgonovo verovert de bal door een tackle van achteren. Borgonovo passt de bal in één keer door. Germán heeft problemen om de bal te vangen. Germán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borgonovo zal de hoekschop nemen. Skup heeft problemen om de bal te vangen. Germán is nu in balbezit. Germán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Germán is nu in balbezit. Claudini rent richting de bal. Claudini probeert naar een medespeler te passen. Gabriele is nu in balbezit. Gabriele schiet op doel. Jabłko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Gabriele de bal. Claudini rent richting de bal. Gabriele rent richting de bal. Gabriele haalt uit met een fantastische trap. Gałusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borgonovo zal de hoekschop nemen. Claudini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ciechański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański passt de bal zonder na te denken. Claudini rent richting de bal. Claudini draait met de bal, schiet en ... Jabłko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Claudini de bal onder controle te krijgen. Manuszewski rent richting de bal. Manuszewski haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gabriele passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fijarczyk de bal. Germán is nu in balbezit. Germán haalt uit met een fantastische trap. Jabłko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 1:0

37e minuut.
Germán draait met de bal, schiet en ... Gałusa probeert de bal aan de voet te houden. Fijarczyk rent richting de bal. Ciechański onderschept slim de pass. Ciechański geeft de bal voor. Jabłko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabriele is nu in balbezit. Gabriele schiet op doel. Jabłko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 2:0

41e minuut.
Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini passt de bal zonder na te denken. Borgonovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgonovo geeft een lange en hoge pass. Gabriele springt en kopt de bal. Jabłko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini passt de bal zonder na te denken. Daar is Skup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claudini onderschept slim de pass. Claudini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrozy 26%, FC Powiśle Warszawa 74%.
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 3:0

50e minuut.
Fijarczyk geeft een lange en hoge pass. Claudini rent richting de bal. Gałusa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gałusa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Granica verovert de bal door een tackle van achteren. Germán verovert de bal door een tackle van achteren. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Drumlak kopt de bal weg. Daar is Ciechański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germán is nu in balbezit. Germán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ciechański met een sublieme pass. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini met een sublieme pass. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 4:0

70e minuut.
Fijarczyk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Granica de bal onder controle te krijgen. Germán rent richting de bal. Germán draait met de bal, schiet en ... Jabłko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 5:0

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jabłko niet meer kan verder spelen. Papała komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fijarczyk rent richting de bal. Borgonovo rent richting de bal. Fijarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fijarczyk krijgt een gele kaart. Borgonovo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Borgonovo kan niet meer verder spelen. Chojna komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechański verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechański met een sublieme pass. Germán is nu in balbezit. Germán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 6:0

87e minuut.
Ciechański onderschept slim de pass. Ciechański met een sublieme pass. Chojna speelt de bal door. Germán rent richting de bal. Germán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrozy 21%, FC Powiśle Warszawa 79%.
Mrozy - FC Powiśle Warszawa 7:0