Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła FC kobylaki
4411 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 16.5
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Guerra López rent richting de bal. Rojek verovert de bal door een tackle van achteren. Vodník schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vodník is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Podlaski met een sublieme pass. McClennan is nu in balbezit. McClennan geeft de bal voor. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Delikatny met een harde bal richting middenveld. Abrahim kopt de bal weg. Guerra López heeft problemen om de bal te vangen. Guerra López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 1:0

18e minuut.
Bakiera probeert naar een medespeler te passen. Abrahim rent richting de bal. Abrahim passt de bal in één keer door. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 2:0

19e minuut.
Yorgancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerra López is nu in balbezit. Rojek rent richting de bal. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Guerra López is nu in balbezit. Pisula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guerra López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yorgancı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Młotkowski kopt de bal weg. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López haalt uit met een fantastische trap. Paal! Delikatny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delikatny met een sublieme pass. Podlaski kopt de bal weg. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Abrahim de bal. Abrahim geeft de bal voor. Klungelig pakt Kabut de bal. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Delikatny trapt de bal weg. Abrahim speelt de bal door. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 3:0

27e minuut.
Wagarowicz rent richting de bal. Wagarowicz passt de bal in één keer door. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kabut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahim met de inworp. Guerra López rent richting de bal. Guerra López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sandbakk geeft de bal voor. Guerra López speelt de bal door. Vicković rent richting de bal. Vicković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 4:0

31e minuut.
Guerra López raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popiełuszko komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Vicković heeft problemen om de bal te vangen. Popiełuszko is nu in balbezit. Vicković rent richting de bal. Vicković schiet op doel. Delikatny bokst de bal weg.

39e minuut.
Cichacki verovert de bal door een tackle van achteren. Cichacki geeft een hoge lob. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 5:0

42e minuut.
Bakiera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahim met een snelle inworp. Popiełuszko heeft problemen om de bal te vangen. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 6:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahim met de inworp. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 7:0

44e minuut.
Vicković verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko is nu in balbezit. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rojek de bal. Vicković onderschept slim de pass. Vicković schiet op doel. Bakiera probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 19%, FC kobylaki 81%.
Kwadratura Koła - FC kobylaki 7:0

47e minuut.
Vicković rent richting de bal. Popiełuszko is nu in balbezit. Vicković is nu in balbezit. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vicković is nu in balbezit. Vicković schiet op doel. Delikatny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 8:0

53e minuut.
Daar is Abrahim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młotkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vicković rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Popiełuszko neemt de hoekschop. Delikatny speelt de bal door. Yorgancı kopt de bal weg. Vicković heeft problemen om de bal te vangen. Vicković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Popiełuszko is nu in balbezit. Rojek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popiełuszko raakt geblesseerd tijdens het duel. Yorgancı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vicković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 9:0

58e minuut.
Podlaski passt de bal met de wreef. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim geeft een hoge lob. Daar is Kabut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicković rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko passt de bal in één keer door. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ... Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 10:0

62e minuut.
Cichacki speelt de bal door. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim geeft de bal voor. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Popiełuszko onderschept slim de pass. Vicković is nu in balbezit. Vicković met een sublieme pass. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kabut geeft een hoge lob. Podlaski geeft een lange en hoge pass. Daar is Vicković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicković schiet op doel. Delikatny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 11:0

73e minuut.
Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahim speelt de bal door. Podlaski met een sublieme pass. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszarski is nu in balbezit. Cichacki onderschept slim de pass. Cichacki geeft een lange en hoge pass. Vicković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vicković schiet op doel. Delikatny probeert naar een medespeler te passen. Yorgancı kopt de bal weg. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel. Delikatny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 12:0

85e minuut.
Yorgancı rent richting de bal. Yorgancı geeft een hoge lob. Vicković rent richting de bal. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Popiełuszko passt de bal met de wreef. Vicković heeft problemen om de bal te vangen. Vicković passt de bal met de wreef. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abrahim met de inworp. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakiera speelt de bal door. Klungelig pakt Vicković de bal. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - FC kobylaki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 12%, FC kobylaki 88%.
Kwadratura Koła - FC kobylaki 13:0