Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kulawi adus4321
nowa! Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Gaćina geeft de bal voor. Pierniczak is nu in balbezit. Pierniczak passt de bal met de wreef. Mały rent richting de bal. Mały draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kajzerka geeft de bal voor. Borges is nu in balbezit. Borges probeert naar een medespeler te passen. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Pierniczak kopt de bal weg. Winge rent richting de bal. Winge geeft een hoge lob. Mały rent richting de bal. Mały schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - adus4321 1:0

14e minuut.
Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały onderschept slim de pass. Dubas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mały is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hookana wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hookana zal de hoekschop nemen. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak onderschept slim de pass. Pierniczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pierniczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Mały, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubas rent richting de bal. Mały onderschept slim de pass. Mały draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges speelt de bal door. Mały is nu in balbezit. Mały schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - adus4321 2:0

29e minuut.
Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Hookana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubas probeert naar een medespeler te passen. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hookana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hookana met een sublieme pass. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gaćina onderschept slim de pass. Gaćina geeft een lange en hoge pass. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak haalt uit met een fantastische trap. Szulakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Borges geeft de bal voor. Winge bereikt de bal nog maar net als eerste. Winge met een sublieme pass. Mały is nu in balbezit. Mały draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - adus4321 3:0

44e minuut.
Mały passt de bal met de wreef. Gaćina probeert naar een medespeler te passen. Claudel geeft een lange en hoge pass. Mały is nu in balbezit. Mały haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szulakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kulawi 32%, adus4321 68%.
FC Kulawi - adus4321 3:0

46e minuut.
Gaćina passt de bal in één keer door. Hookana is nu in balbezit. Hookana geeft een hoge lob. Mały rent richting de bal. Mały schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Winge probeert naar een medespeler te passen. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak passt de bal in één keer door. Mały is nu in balbezit. Mały haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dubas rent richting de bal. Mały verovert de bal door een tackle van achteren. Mały passt de bal in één keer door. Pierniczak is nu in balbezit. Pierniczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Inworp. Vorobeľ komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hookana passt de bal met de wreef. Borges rent richting de bal. Borges met een sublieme pass. Mały rent richting de bal. Mały draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - adus4321 4:0

73e minuut.
Szulakowski trapt de bal weg. Dubas rent richting de bal. Met opzet legt Hookana zijn tegenspeler op de grond. Dubas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dubas kan niet meer verder spelen. Hookana speelt de bal door. Czub komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Vorobeľ de bal. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobeľ verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobeľ heeft problemen om de bal te vangen. Vorobeľ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vorobeľ draait met de bal, schiet en ... Mały rent richting de bal. Mały geeft een lange en hoge pass. Vorobeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobeľ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mały is nu in balbezit. Mały haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - adus4321 5:0

78e minuut.
Golański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borges met een snelle inworp. Winge heeft problemen om de bal te vangen. Winge geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gościewicz geeft de bal voor. Borges is nu in balbezit. Borges probeert naar een medespeler te passen. Vorobeľ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorobeľ draait met de bal, schiet en ... Szulakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Szewczyk rent richting de bal. Vorobeľ verovert de bal door een tackle van achteren. Mały bereikt de bal nog maar net als eerste. Mały schiet op doel. Szulakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kulawi - adus4321 6:0

84e minuut.
Hookana is nu in balbezit. Hookana passt de bal zonder na te denken. Golański is nu in balbezit. Vorobeľ verovert de bal door een tackle van achteren. Vorobeľ schiet op doel. Szulakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borges geeft een lange en hoge pass. Czub heeft problemen om de bal te vangen. Vorobeľ is nu in balbezit. Vorobeľ haalt uit met een fantastische trap. Szewczyk controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Borges met een sublieme pass. Klungelig pakt Kajzerka de bal. Vorobeľ is nu in balbezit. Vorobeľ geeft de bal voor. Czub onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hookana zal de hoekschop nemen. Daar is Vorobeľ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vorobeľ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kulawi 25%, adus4321 75%.
FC Kulawi - adus4321 6:0