Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wyry 06 F.C Czarni
nono Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrzewa rent richting de bal. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Treściński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 1:0

3e minuut.
Gołyga passt de bal zonder na te denken. Jurczyga met een sublieme pass. Vahidov geeft een hoge lob. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 2:0

5e minuut.
Theofrastos speelt de bal door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chys kopt de bal weg. Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk passt de bal met de wreef. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Ciapała rent richting de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Treściński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 3:0

16e minuut.
Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk rent richting de bal. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 4:0

21e minuut.
Kostrzewa trapt de bal weg. Theofrastos kopt de bal weg. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ratajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Stępek rent richting de bal. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Treściński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 5:0

28e minuut.
Ratajczyk is nu in balbezit. Theofrastos rent richting de bal. Theofrastos passt de bal in één keer door. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 6:0

30e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa rent richting de bal. Ratajczyk onderschept slim de pass. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała schiet op doel. Treściński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Treściński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 7:0

34e minuut.
Vahidov rent richting de bal. Vahidov passt de bal met de wreef. Ratajczyk rent richting de bal. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bəxtiyarov met de inworp. Ciapała rent richting de bal. Ciapała geeft de bal voor. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 8:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəxtiyarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciapała geeft een hoge lob. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 9:0

40e minuut.
Kostrzewa rent richting de bal. Stępek rent richting de bal. Kostrzewa rent richting de bal. Ciapała onderschept slim de pass. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Chys kopt de bal weg. Klungelig pakt Bəxtiyarov de bal. Ratajczyk met een sublieme pass. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 28%, F.C Czarni 72%.
KS Wyry 06 - F.C Czarni 9:0

46e minuut.
Stępek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pietrucha komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk is nu in balbezit. Ciapała rent richting de bal. Ciapała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stachyra de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vahidov speelt de bal door. Theofrastos is nu in balbezit. Theofrastos passt de bal in één keer door. Ciapała rent richting de bal. Ciapała schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 10:0

50e minuut.
Chys met een snelle inworp. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov passt de bal in één keer door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ratajczyk passt de bal met de wreef. Theofrastos is nu in balbezit. Theofrastos geeft een hoge lob. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 11:0

54e minuut.
Jurczyga geeft de bal voor. Kukla kopt de bal weg. Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski geeft de bal voor. Treściński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Chys geeft de bal voor. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk passt de bal zonder na te denken. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Treściński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Chys verovert de bal door een tackle van achteren. Chys geeft een hoge lob. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 12:0

64e minuut.
Pietrucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chys verovert de bal door een tackle van achteren. Chys geeft een hoge lob. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ciapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała schiet op doel. Treściński bokst de bal weg.

66e minuut.
Bəxtiyarov kopt de bal weg. Kostrzewa heeft problemen om de bal te vangen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 13:0

67e minuut.
Bəxtiyarov met de inworp. Theofrastos geeft een hoge lob. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 14:0

74e minuut.
Chys kopt de bal weg. Daar is Vahidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahidov probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Treściński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciapała rent richting de bal. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 15:0

80e minuut.
Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrzewa rent richting de bal. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ... Treściński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov met een sublieme pass. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała schiet op doel. Treściński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vahidov met een sublieme pass. Stachyra is nu in balbezit. Ciapała onderschept slim de pass. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Treściński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 16:0

89e minuut.
Klungelig pakt Brycht de bal. Vahidov onderschept slim de pass. Vahidov passt de bal met de wreef. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - F.C Czarni 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 14%, F.C Czarni 86%.
KS Wyry 06 - F.C Czarni 17:0