Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno Taern
v liga Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
39 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 17
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Borek kopt de bal weg. Karakula is nu in balbezit. Muzikant probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 1:0

6e minuut.
León probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoletto geeft een hoge lob. Renderos Iraheta maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajkowski probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

10e minuut.
Muzikant passt de bal zonder na te denken. Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tognacca passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Koczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 2:0

17e minuut.
Borek onderschept slim de pass. Karakula rent richting de bal. Karakula passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Turkowski met een harde bal richting middenveld. Karakula kopt de bal weg. Klungelig pakt Rajkowski de bal. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Koczko bokst de bal weg.

23e minuut.
Karakula passt de bal met de wreef. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta onderschept slim de pass. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 3:0

25e minuut.
Grigoletto speelt de bal door. Muzikant met een sublieme pass. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Łabudziński kan de bal niet met de borst controleren. Borek rent richting de bal. Borek met een sublieme pass. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 4:0

29e minuut.
Korwin speelt de bal door. Tognacca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant is nu in balbezit. Muzikant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta met een sublieme pass. Rajkowski is nu in balbezit. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Majda probeert naar een medespeler te passen. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant met een sublieme pass. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap. Koczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 5:0

39e minuut.
Klungelig pakt Łabudziński de bal. Banasiak speelt de bal door. Dytko probeert de bal met de borst te controleren. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 6:0

43e minuut.
Borek kopt de bal weg. Klungelig pakt Karakula de bal. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dytko is nu in balbezit. Karakula onderschept slim de pass. Karakula passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 25%, Taern 75%.
F.C. Warsaw Bródno - Taern 7:0

52e minuut.
Grigoletto is nu in balbezit. Grigoletto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karakula de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Koczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 8:0

53e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek probeert naar een medespeler te passen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant geeft de bal voor. Koczko bokst de bal weg. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 9:0

55e minuut.
Tański rent richting de bal. Tański geeft een lange en hoge pass. Pyrkosz heeft problemen om de bal te vangen. Piloni verovert de bal door een tackle van achteren. Piloni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Karakula controleert de bal met de borst. Karakula probeert naar een medespeler te passen. Daar is Renderos Iraheta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta schiet op doel. Koczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 10:0

60e minuut.
Grigoletto rent richting de bal. Grigoletto geeft een hoge lob. Muzikant kopt de bal weg. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Grigoletto met een sublieme pass. Muzikant bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 11:0

66e minuut.
Tognacca kopt de bal weg. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Muzikant is nu in balbezit. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grigoletto rent richting de bal. Majda begaat een overtreding. Grigoletto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tognacca met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rajkowski de bal. Koczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
León probeert de bal aan de voet te houden. Korwin rent richting de bal. León onderschept slim de pass. León geeft de bal voor. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 12:0

77e minuut.
Daar is Tański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borek onderschept slim de pass. Daar is Borek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borek geeft een lange en hoge pass. Renderos Iraheta springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 13:0

80e minuut.
Tański is nu in balbezit. Muzikant verovert de bal door een tackle van achteren. Muzikant met een sublieme pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula geeft een hoge lob. Koczko bokst de bal weg.

81e minuut.
Géczy rent richting de bal. Łabudziński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Géczy. Géczy krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Majda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoletto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Muzikant is nu in balbezit. Muzikant geeft een lange en hoge pass. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Renderos Iraheta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Charkiewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Renderos Iraheta kopt de bal weg. Géczy speelt de bal door. Klungelig pakt Tański de bal. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Borek onderschept slim de pass. Borek passt de bal zonder na te denken. Muzikant is nu in balbezit. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Taern 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 18%, Taern 82%.
F.C. Warsaw Bródno - Taern 14:0