Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malczew Radom lublinek
Jazda Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten poor
good Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gurtowski onderschept slim de pass. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul heeft problemen om de bal te vangen. De Nul draait met de bal, schiet en ... Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 1:0

10e minuut.
Inworp. Lihovac met een snelle inworp. De Nul is nu in balbezit. De Nul geeft de bal voor. Małecki springt en kopt de bal. Spisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małecki rent richting de bal. Małecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 2:0

12e minuut.
Borracha passt de bal zonder na te denken. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul is nu in balbezit. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 3:0

16e minuut.
Daar is Kolbeinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolbeinsson speelt de bal door. Małecki is nu in balbezit. Małecki haalt uit met een fantastische trap. Mały probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 4:0

17e minuut.
Gierczak rent richting de bal. De Nul rent richting de bal. De Nul probeert naar een medespeler te passen. Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 5:0

22e minuut.
Lihovac rent richting de bal. Lihovac probeert naar een medespeler te passen. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 6:0

31e minuut.
Mały rent richting de bal. Mały geeft een hoge lob. Małecki probeert de bal aan de voet te houden. Borracha is nu in balbezit. Borracha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Nul. De Nul krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Szewczuk rent richting de bal. Szewczuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ladeira met de inworp. Kolbeinsson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Lihovac de bal. Lihovac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Małecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De Nul rent richting de bal. De Nul schiet op doel. Mały probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kolbeinsson neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małecki is nu in balbezit. Małecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 22%, lublinek 78%.
Malczew Radom - lublinek 7:0

47e minuut.
Kolbeinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolbeinsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borracha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małecki springt en kopt de bal. Spisz bokst de bal weg. Małecki is nu in balbezit. Małecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 8:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lihovac met de inworp. Nowosiński is nu in balbezit. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kolbeinsson rent richting de bal. Kolbeinsson passt de bal zonder na te denken. Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul schiet op doel. Spisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 9:0

61e minuut.
Gierczak is nu in balbezit. Gierczak passt de bal zonder na te denken. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul rent richting de bal. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gurtowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolbeinsson met een snelle inworp. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ebel geeft een hoge lob. Díaz geeft een lange en hoge pass. Małecki is nu in balbezit. De Nul is nu in balbezit. De Nul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki is nu in balbezit. Mały onderschept slim de pass. De Nul is nu in balbezit. De Nul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Spisz trapt de bal weg. Díaz kopt de bal weg. Mały heeft problemen om de bal te vangen. De Nul is nu in balbezit. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik passt de bal zonder na te denken. Nowosiński is nu in balbezit. De Nul verovert de bal door een tackle van achteren. De Nul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Lihovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lihovac geeft een hoge lob. Kolbeinsson kopt de bal weg. Daar is De Nul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Nul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson probeert naar een medespeler te passen. De Nul rent richting de bal. Małecki rent richting de bal. Małecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Spisz trapt de bal weg. Borracha kopt de bal weg. De Nul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nul draait met de bal, schiet en ... Gurtowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lihovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Nul geeft de bal voor. Kolbeinsson is nu in balbezit. Kolbeinsson passt de bal in één keer door. Daar is Małecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Kolbeinsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Nul geeft de bal voor. Lihovac rent richting de bal. Lihovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Malczew Radom - lublinek 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malczew Radom 20%, lublinek 80%.
Malczew Radom - lublinek 10:0