Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bolemin Spartak Warszawa
3232 ver 2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten poor
average Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Śleszyński passt de bal met de wreef. Vivenza probeert de bal met de borst te controleren. Danielczak rent richting de bal. Vivenza verovert de bal door een tackle van achteren. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 1:0

5e minuut.
Danielczak onderschept slim de pass. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh passt de bal met de wreef. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kluszczyński geeft een hoge lob. Vivenza heeft problemen om de bal te vangen. Danielczak rent richting de bal. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vivenza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 2:0

14e minuut.
Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh speelt de bal door. Kluszczyński speelt de bal door. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mirski geeft een lange en hoge pass. Błoński kopt de bal weg. Daar is Danielczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh is nu in balbezit. Balogh geeft een lange en hoge pass. Paal!

19e minuut.
Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński passt de bal zonder na te denken. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Balogh kopt de bal weg. Vivenza is nu in balbezit. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 3:0

23e minuut.
Wdowski probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki heeft problemen om de bal te vangen. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Balogh is nu in balbezit. Balogh passt de bal zonder na te denken. Vivenza rent richting de bal. Vivenza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łobaza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 4:0

28e minuut.
Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński passt de bal in één keer door. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza schiet op doel. Łobaza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 5:0

29e minuut.
Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... Bojas met een sublieme pass. Daar is Vivenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bojas geeft een hoge lob. Barszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszczewski probeert naar een medespeler te passen. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza draait met de bal, schiet en ... Grzybek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 6:0

34e minuut.
Sakrajecki kopt de bal weg. Areco bereikt de bal nog maar net als eerste. Areco geeft de bal voor. Vivenza rent richting de bal. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Danielczak is nu in balbezit. Haytham onderschept slim de pass. Haytham probeert naar een medespeler te passen. Vivenza heeft problemen om de bal te vangen. Vivenza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Łobaza trapt de bal weg van het doel. Kluszczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojas de bal. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Grzybek met een harde bal richting middenveld. Kluszczyński kan de bal niet met de borst controleren. Kluszczyński met een sublieme pass. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 7:0

42e minuut.
Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluszczyński speelt de bal door. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 8:0

43e minuut.
Śleszyński rent richting de bal. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh is nu in balbezit. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Śleszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Płaszewski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Balogh kopt de bal weg. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal in één keer door. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kluszczyński onderschept slim de pass. Kluszczyński geeft een lange en hoge pass. Płaszewski kopt de bal weg. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 11%, Spartak Warszawa 89%.
FC Bolemin - Spartak Warszawa 8:0

48e minuut.
Areco onderschept slim de pass. Areco passt de bal in één keer door. Kluszczyński probeert naar een medespeler te passen. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
González Villamil speelt de bal door. Haytham is nu in balbezit. Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haytham onderschept slim de pass. Haytham geeft een lange en hoge pass. Grzybek bokst de bal weg. Płaszewski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vivenza probeert de bal aan de voet te houden. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski passt de bal in één keer door. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kluszczyński met een snelle inworp. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh met een sublieme pass. Płaszewski is nu in balbezit. Płaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szpakowski passt de bal met de wreef. Okoński rent richting de bal. Balogh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balogh krijgt een gele kaart. Okoński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirsner komt het veld opgelopen. Winkler komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bojas is nu in balbezit. Balogh onderschept slim de pass. Balogh geeft de bal voor. Vivenza rent richting de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 9:0

72e minuut.
Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Okoński de bal onder controle te krijgen. Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Balogh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Balogh passt de bal zonder na te denken. Winkler is nu in balbezit. Winkler passt de bal met de wreef. Vivenza rent richting de bal. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 10:0

75e minuut.
Balogh passt de bal in één keer door. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler geeft de bal voor. Vivenza rent richting de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haytham neemt de hoekschop. Winkler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 11:0

81e minuut.
Haytham met de inworp. Płaszewski rent richting de bal. Płaszewski passt de bal met de wreef. Vivenza rent richting de bal. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 12:0

83e minuut.
Haytham geeft een hoge lob. Balogh kopt de bal weg. Daar is Bojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Płaszewski controleert de bal met de borst. Płaszewski passt de bal met de wreef. Łobaza rent richting de bal. Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Spartak Warszawa 13:0

90e minuut.
Haytham met de inworp. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaszewski passt de bal in één keer door. Vivenza rent richting de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 18%, Spartak Warszawa 82%.
FC Bolemin - Spartak Warszawa 13:0