Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Zlatan Ejbidi
New Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
11% Spel op eigen helft 89%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 22.3
excellent Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Corpo Fino onderschept slim de pass. Corpo Fino passt de bal zonder na te denken. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss schiet op doel. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 1:0

4e minuut.
Kiss passt de bal met de wreef. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino schiet op doel. Jordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Salcedo neemt de hoekschop. Belmonte speelt de bal door. Klungelig pakt Kiss de bal. Kiss schiet op doel. Na een snelle pass probeert Biernacki de bal onder controle te krijgen. Jordan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino geeft de bal voor. Kiss rent richting de bal. Kiss draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 2:0

8e minuut.
Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo speelt de bal door. Kiss is nu in balbezit. Kiss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Łukasiak is nu in balbezit. Kiss verovert de bal door een tackle van achteren. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pimek is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez passt de bal in één keer door. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 3:0

20e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino probeert naar een medespeler te passen. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss draait met de bal, schiet en ... Jordan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 4:0

25e minuut.
Belmonte passt de bal zonder na te denken. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus geeft een hoge lob. Kiss maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barthez probeert naar een medespeler te passen. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino met een sublieme pass. Kiss is nu in balbezit. Kiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 5:0

33e minuut.
Corpo Fino onderschept slim de pass. Kiss rent richting de bal. Daar is Corpo Fino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balcer de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopernikus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kiss is nu in balbezit. Kiss haalt uit met een fantastische trap. Jordan bokst de bal weg. Brzeziński heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo speelt de bal door. Kiss is nu in balbezit. Kiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 6:0

35e minuut.
Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Kiss is nu in balbezit. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łukasiak de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 7:0

36e minuut.
Pimek rent richting de bal. Pimek passt de bal met de wreef. Łukasiak is nu in balbezit. Kiss onderschept slim de pass. Kiss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiss rent richting de bal. Kiss draait met de bal, schiet en ... Jordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Corpo Fino is nu in balbezit. Biernacki is nu in balbezit. Biernacki geeft de bal voor. Barthez geeft de bal voor. Kiss maakt een snoekduik en kopt de bal. Jordan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 8:0

41e minuut.
Klungelig pakt Milewski de bal. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino speelt de bal door. Kiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 13%, Ejbidi 87%.
Fc Zlatan - Ejbidi 8:0

53e minuut.
Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez passt de bal met de wreef. Corpo Fino met een sublieme pass. Kiss is nu in balbezit. Kiss draait met de bal, schiet en ... Jordan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopernikus neemt de hoekschop. Kiss krijgt zijn hoofd ertegen. Jordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 9:0

55e minuut.
Kiss rent richting de bal. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiss is nu in balbezit. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jordan trapt de bal weg. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Kiss is nu in balbezit. Kiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Belmonte met een sublieme pass. Corpo Fino is nu in balbezit. Corpo Fino geeft een lange en hoge pass. Kiss rent richting de bal. Kiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 10:0

65e minuut.
Corpo Fino is nu in balbezit. Kiss is nu in balbezit. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kiss de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Iglesias komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pimek is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Kiss is nu in balbezit. Kiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Velásquez passt de bal in één keer door. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino passt de bal met de wreef. Daar is Kiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riceputi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Belmonte kopt de bal weg. Riceputi rent richting de bal. Milewski begaat een overtreding. Milewski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Doeltrap. Jordan trapt de bal weg. Belmonte kopt de bal weg. Kopernikus rent richting de bal. Kopernikus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Corpo Fino geeft de bal voor. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal in één keer door. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Velásquez kopt de bal weg. Riceputi rent richting de bal. Łukasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Corpo Fino verovert de bal door een tackle van achteren. Corpo Fino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Velásquez passt de bal zonder na te denken. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal in één keer door. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Ejbidi 11:0

84e minuut.
Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi rent richting de bal. Corpo Fino geeft een hoge lob. Kopernikus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus geeft een lange en hoge pass. Jordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riceputi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Jordan met een sublieme pass. Belmonte kopt de bal weg. Riceputi heeft problemen om de bal te vangen. Corpo Fino rent richting de bal. Corpo Fino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Biernacki kopt de bal weg. Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Zimnawoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zimnawoda krijgt een gele kaart. Kopernikus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopernikus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Riceputi springt en kopt de bal. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Belmonte rent richting de bal. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Corpo Fino de bal. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 9%, Ejbidi 91%.
Fc Zlatan - Ejbidi 11:0