Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reducin Football Club RKS Krasne
Własna Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 17.8
outstanding Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Kuster rent richting de bal. Kuster probeert naar een medespeler te passen. Castello met een sublieme pass. Klungelig pakt Tursumović de bal. Tursumović draait met de bal, schiet en ... Styczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Styczyński probeert naar een medespeler te passen. Castello rent richting de bal. Castello passt de bal in één keer door. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Smoluchowski de bal onder controle te krijgen. Castello rent richting de bal. Castello passt de bal in één keer door. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 1:0

14e minuut.
Castello met een sublieme pass. Kuster speelt de bal door. Lutek rent richting de bal. de Baptista rent richting de bal. de Baptista schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Negreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista draait met de bal, schiet en ... Nos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Castello speelt de bal door. Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is de Baptista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Baptista haalt uit met een fantastische trap. Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 2:0

22e minuut.
de Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczyński met een sublieme pass. Tursumović kopt de bal weg. de Baptista is nu in balbezit. de Baptista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
de Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutek bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Tursumović heeft problemen om de bal te vangen. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 3:0

25e minuut.
Luczak met een sublieme pass. Koniarek is nu in balbezit. Koniarek passt de bal met de wreef. de Baptista controleert de bal met de borst. de Baptista haalt uit met een fantastische trap. Styczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tursumović rent richting de bal. Tursumović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Baptista is nu in balbezit. de Baptista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Styczyński met een harde bal richting middenveld. Castello kopt de bal weg. de Baptista is nu in balbezit. de Baptista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 4:0

28e minuut.
Mijakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mijakowski speelt de bal door. de Baptista rent richting de bal. de Baptista draait met de bal, schiet en ... Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 5:0

30e minuut.
Kuster met een sublieme pass. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista rent richting de bal. de Baptista draait met de bal, schiet en ... Styczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 6:0

31e minuut.
Luczak met een sublieme pass. Pudysiak heeft problemen om de bal te vangen. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tursumović rent richting de bal. Tursumović passt de bal met de wreef. de Baptista rent richting de bal. de Baptista draait met de bal, schiet en ... Styczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 7:0

39e minuut.
Negreanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaplichnyj komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Castello kopt de bal weg. Daar is de Baptista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Baptista speelt de bal door. Klungelig pakt Tursumović de bal. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 8:0

44e minuut.
Pudysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak rent richting de bal. Pudysiak rent richting de bal. Luczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Luczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dębek trapt de bal weg. Castello probeert naar een medespeler te passen. Tursumović heeft problemen om de bal te vangen. Tursumović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reducin Football Club 25%, RKS Krasne 75%.
Reducin Football Club - RKS Krasne 8:0

47e minuut.
Castello probeert naar een medespeler te passen. Kuster heeft problemen om de bal te vangen. Kuster passt de bal zonder na te denken. de Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 9:0

50e minuut.
Nos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista onderschept slim de pass. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. de Baptista draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 10:0

50e minuut.
Pudysiak passt de bal in één keer door. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek met een sublieme pass. de Baptista rent richting de bal. de Baptista draait met de bal, schiet en ... Styczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 11:0

53e minuut.
Tursumović verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tursumović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tursumović passt de bal in één keer door. Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Castello passt de bal in één keer door. Tursumović heeft problemen om de bal te vangen. Castello speelt de bal door. de Baptista rent richting de bal. de Baptista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 12:0

59e minuut.
Kaplichnyj is nu in balbezit. Kaplichnyj passt de bal met de wreef. de Baptista rent richting de bal. de Baptista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 13:0

62e minuut.
Kuster geeft de bal voor. Klungelig pakt Filozof de bal. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello geeft de bal voor. Tursumović maakt een snoekduik en kopt de bal. Styczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Castello met een sublieme pass. Kuster is nu in balbezit. Kuster speelt de bal door. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kuster met een sublieme pass. Daar is Kaplichnyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplichnyj met een sublieme pass. de Baptista rent richting de bal. de Baptista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 14:0

72e minuut.
de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra geeft een lange en hoge pass. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 15:0

74e minuut.
Russi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt de Baptista de bal. de Baptista geeft een hoge lob. Tursumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursumović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 16:0

77e minuut.
Russi onderschept slim de pass. Russi geeft een lange en hoge pass. Tursumović kopt de bal weg. de Baptista is nu in balbezit. de Baptista draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Styczyński speelt de bal door. de Baptista heeft problemen om de bal te vangen. Smoluchowski rent richting de bal. de Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. de Baptista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Smoluchowski rent richting de bal. Kaplichnyj onderschept slim de pass. Kaplichnyj met een sublieme pass. Tursumović is nu in balbezit. Tursumović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Filozof passt de bal zonder na te denken. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello passt de bal met de wreef. Tursumović rent richting de bal. Tursumović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Kuster is nu in balbezit. Kuster passt de bal in één keer door. de Baptista heeft problemen om de bal te vangen. Castello bereikt de bal nog maar net als eerste. Castello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tursumović rent richting de bal. Tursumović passt de bal zonder na te denken. de Baptista is nu in balbezit. de Baptista draait met de bal, schiet en ... Styczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reducin Football Club - RKS Krasne 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reducin Football Club 20%, RKS Krasne 80%.
Reducin Football Club - RKS Krasne 17:0