Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesie Team real madryt098
442 moja Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 17.1
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Butea probeert naar een medespeler te passen. Kurtela is nu in balbezit. Kurtela met een sublieme pass. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 1:0

6e minuut.
Urbanowicz passt de bal zonder na te denken. Butea rent richting de bal. Butea passt de bal zonder na te denken. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý haalt uit met een fantastische trap. Zołda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butea is nu in balbezit. Butea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină geeft een hoge lob. Kurtela kopt de bal weg. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Biecke rent richting de bal. Biecke geeft een hoge lob. Villamil kopt de bal weg. Kurtela is nu in balbezit. Kurtela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Urbanowicz passt de bal met de wreef. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru passt de bal zonder na te denken. Tichý is nu in balbezit. Tichý draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 2:0

27e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý haalt uit met een fantastische trap. Oglocki probeert de bal aan de voet te houden. Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 3:0

28e minuut.
Uliniarz probeert naar een medespeler te passen. Lipka is nu in balbezit. Tichý verovert de bal door een tackle van achteren. Tichý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Radłowski kopt de bal weg. Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butea probeert naar een medespeler te passen. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hrehoruk rent richting de bal. Kurtela onderschept slim de pass. Kurtela met een sublieme pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tichý de bal. Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 4:0

35e minuut.
Cãrbunaru kopt de bal weg. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Taborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski schiet op doel. Zołda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 5:0

39e minuut.
Kurtela rent richting de bal. Kurtela passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel. Zołda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 6:0

41e minuut.
Radłowski probeert naar een medespeler te passen. Villamil is nu in balbezit. Villamil passt de bal met de wreef. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Butea speelt de bal door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski passt de bal met de wreef. Tichý is nu in balbezit. Tichý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Butea speelt de bal door. Tichý rent richting de bal. Tichý met een sublieme pass. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 23%, real madryt098 77%.
Zalesie Team - real madryt098 7:0

46e minuut.
Tichý onderschept slim de pass. Taborski rent richting de bal. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Maculewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Zołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 8:0

49e minuut.
Kurtela geeft de bal voor. Klungelig pakt Maculewicz de bal. Taborski rent richting de bal. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kurtela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtela geeft de bal voor. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tichý kopt de bal weg. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Zołda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 9:0

54e minuut.
Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski passt de bal in één keer door. Tichý rent richting de bal. Tichý geeft de bal voor. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurtela zal de hoekschop nemen. Cãrbunaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Zołda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 10:0

57e minuut.
Lipka is nu in balbezit. Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tichý de bal. Tichý schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 11:0

61e minuut.
Kurtela is nu in balbezit. Kurtela passt de bal in één keer door. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Balkau probeert naar een medespeler te passen. Butea is nu in balbezit. Butea met een sublieme pass. Tichý rent richting de bal. Tichý passt de bal zonder na te denken. Zołda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tichý de bal. Tichý draait met de bal, schiet en ... Zołda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 12:0

69e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină geeft een hoge lob. Daar is Oglocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lipka verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowicz geeft een lange en hoge pass. Tichý rent richting de bal. Tichý schiet op doel. Zołda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Urbanowicz met een sublieme pass. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 13:0

84e minuut.
Balkau geeft de bal voor. Lipka probeert de bal aan de voet te houden. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 14:0

85e minuut.
Butea met de inworp. Găină met een sublieme pass. Daar is Tichý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 15:0

86e minuut.
Uliniarz probeert naar een medespeler te passen. Lipka is nu in balbezit. Tichý verovert de bal door een tackle van achteren. Tichý haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Găină passt de bal zonder na te denken. Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butea geeft een lange en hoge pass. Tichý rent richting de bal. Tichý geeft een lange en hoge pass. Zołda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - real madryt098 16:0

90e minuut.
Taborski probeert naar een medespeler te passen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hryniewiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hryniewiecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 9%, real madryt098 91%.
Zalesie Team - real madryt098 16:0