Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TZ Company Chmielsaria
Zabójcza Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 15.4
formidable Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 1:0

5e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Borysewicz de bal. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ngọc Tuấn rent richting de bal. Czyrak geeft een lange en hoge pass. Gębała kopt de bal weg. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borysewicz kopt de bal weg. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Czyrak geeft een hoge lob. Közalan is nu in balbezit. Közalan passt de bal in één keer door. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 2:0

14e minuut.
Gębała met een sublieme pass. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Tuấn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

15e minuut.
Gębała rent richting de bal. Gębała geeft een lange en hoge pass. Czyrak heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gębała zal de hoekschop nemen. Doradca kopt de bal weg. Żołądek rent richting de bal. Żołądek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo onderschept slim de pass. Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Quevedo de bal. Quevedo passt de bal met de wreef. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Borysewicz probeert de bal aan de voet te houden. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 3:0

22e minuut.
Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Gębała is nu in balbezit. Gębała passt de bal in één keer door. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 4:0

25e minuut.
Baud geeft de bal voor. Daar is Borysewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ... Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 5:0

27e minuut.
Közalan speelt de bal door. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 6:0

29e minuut.
Gębała passt de bal met de wreef. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Żołądek de bal. Żołądek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klempa trapt de bal weg van het doel. Żołądek controleert de bal met de borst. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czyrak speelt de bal door. Gębała is nu in balbezit. Gębała speelt de bal door. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 7:0

34e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Tuấn de bal. Ngọc Tuấn met een sublieme pass. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. Borysewicz probeert de bal aan de voet te houden. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn schiet op doel. Klempa bokst de bal weg.

37e minuut.
Borysewicz geeft de bal voor. Gębała controleert de bal met de borst. Kacała is nu in balbezit. Gębała onderschept slim de pass. Gębała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo geeft de bal voor. Ngọc Tuấn springt en kopt de bal. Klempa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 8:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gębała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek onderschept slim de pass. Żołądek passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Közalan passt de bal in één keer door. Quevedo rent richting de bal. Quevedo geeft de bal voor. Żołądek maakt een snoekduik en kopt de bal. Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 9:0

45e minuut.
Közalan geeft een lange en hoge pass. Quevedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuroś de bal. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek draait met de bal, schiet en ... Klempa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TZ Company 17%, Chmielsaria 83%.
TZ Company - Chmielsaria 9:0

48e minuut.
Klempa probeert naar een medespeler te passen. Közalan kopt de bal weg. Klungelig pakt Chachuła de bal. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn schiet op doel. Klempa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Közalan kopt de bal weg. Quevedo is nu in balbezit. Quevedo passt de bal in één keer door. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Közalan is nu in balbezit. Közalan passt de bal zonder na te denken. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek draait met de bal, schiet en ... Klempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klempa trapt de bal weg van het doel. Gębała is nu in balbezit. Gębała passt de bal zonder na te denken. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek draait met de bal, schiet en ... Klempa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gębała kopt de bal weg. Żołądek rent richting de bal. Żołądek passt de bal met de wreef. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 10:0

57e minuut.
Ngọc Tuấn speelt de bal door. Daar is Kuroś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 11:0

60e minuut.
Căruţaşu speelt de bal door. Ngọc Tuấn is nu in balbezit. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ... Borysewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 12:0

72e minuut.
Közalan kopt de bal weg. Doradca controleert de bal met de borst. Quevedo met een sublieme pass. Ngọc Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Quevedo kopt de bal weg. Közalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalan geeft de bal voor. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Żołądek probeert de bal met de borst te controleren. Żołądek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kuroś de bal. Żołądek rent richting de bal. Żołądek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 13:0

76e minuut.
Dobias passt de bal in één keer door. Quevedo met een sublieme pass. Daar is Ngọc Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żołądek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołądek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chachuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała passt de bal zonder na te denken. Ngọc Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Közalan kopt de bal weg. Daar is Doradca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Tuấn rent richting de bal. Ngọc Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Klempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 14:0

85e minuut.
Krzesiński geeft de bal voor. Daszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Közalan speelt de bal door. Ngọc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TZ Company - Chmielsaria 15:0

87e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. Quevedo geeft de bal voor. Klungelig pakt Borysewicz de bal. Żołądek is nu in balbezit. Żołądek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Borysewicz geeft de bal voor. Inworp. Gębała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żołądek rent richting de bal. Żołądek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TZ Company 20%, Chmielsaria 80%.
TZ Company - Chmielsaria 15:0