Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wellington Roar argentenia is the best
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jack verovert de bal door een tackle van achteren. Jack passt de bal zonder na te denken. Welford probeert naar een medespeler te passen. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaw draait met de bal, schiet en ... Ellis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Roar - argentenia is the best 0:1

9e minuut.
Cumming verovert de bal door een tackle van achteren. McNeill rent richting de bal. Jack verovert de bal door een tackle van achteren. Cumming onderschept slim de pass. Cumming schiet op doel. Lunn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Woodhams passt de bal in één keer door. Graham rent richting de bal. Graham geeft een hoge lob. McCaw rent richting de bal. McCaw draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Jack is nu in balbezit. McNeill verovert de bal door een tackle van achteren. McNeill passt de bal in één keer door. Cumming is nu in balbezit. Cumming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wellington Roar - argentenia is the best 1:1

21e minuut.
Bell rent richting de bal. McCaw verovert de bal door een tackle van achteren. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes rent richting de bal. McCaw verovert de bal door een tackle van achteren. McCaw schiet op doel. Sparrow probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Roar - argentenia is the best 1:2

23e minuut.
Brunton is nu in balbezit. Van Dyk onderschept slim de pass. Van Dyk met een sublieme pass. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Jack de bal. McNeill is nu in balbezit. Graham begaat een overtreding. Graham krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lunn trapt de bal weg van het doel. Welford kopt de bal weg. Owen heeft problemen om de bal te vangen. McCaw rent richting de bal. McCaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeill haalt uit met een fantastische trap. Cumming krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wellington Roar - argentenia is the best 2:2

35e minuut.
McCormack verovert de bal door een tackle van achteren. McCormack geeft een lange en hoge pass. Sparrow rent richting de bal. McCaw onderschept slim de pass. McCaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Astle met de inworp. Van Dyk is nu in balbezit. Van Dyk speelt de bal door. Welford is nu in balbezit. Welford geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Roar 52%, argentenia is the best 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wellington Roar - argentenia is the best 2:2

53e minuut.
Bell is nu in balbezit. Welford onderschept slim de pass. Welford passt de bal in één keer door. McCaw is nu in balbezit. McCaw haalt uit met een fantastische trap. Ellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sparrow geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Van Dyk kopt de bal weg. Welford rent richting de bal. Welford passt de bal in één keer door. McCaw is nu in balbezit. McCaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Roar - argentenia is the best 2:3

78e minuut.
Van Dyk verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dyk geeft een hoge lob. Daar is Hughes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCaw is nu in balbezit. McCaw haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Roar - argentenia is the best 2:4

82e minuut.
Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodhams passt de bal in één keer door. McCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaw haalt uit met een fantastische trap. Ellis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wellington Roar - argentenia is the best 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wellington Roar 71%, argentenia is the best 29%.
Wellington Roar - argentenia is the best 2:5