Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the buds dkfhreig
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Brand passt de bal in één keer door. Soloman is nu in balbezit. Soloman passt de bal in één keer door. Stanley is nu in balbezit. Stanley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vili is nu in balbezit. Vili geeft de bal voor. Brand heeft problemen om de bal te vangen. Stanley is nu in balbezit. Stanley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the buds - dkfhreig 1:0

6e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Bond is nu in balbezit. Bond passt de bal zonder na te denken. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Novak rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster speelt de bal door. Stanley rent richting de bal. Stanley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Foster rent richting de bal. Stanley is nu in balbezit. Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Inworp. Pratt met een snelle inworp. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een hoge lob. Crow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the buds - dkfhreig 2:0

30e minuut.
Soloman rent richting de bal. Soloman geeft een hoge lob. Stanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanley schiet op doel. Naylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the buds - dkfhreig 3:0

31e minuut.
Tickle probeert naar een medespeler te passen. Stanley rent richting de bal. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanley onderschept slim de pass. Stanley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Woodhams bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh verovert de bal door een tackle van achteren. Leijh probeert naar een medespeler te passen. Van Steeden rent richting de bal. Van Steeden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Axis passt de bal zonder na te denken. Pratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld begaat een overtreding. Kauffeld krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Birch is nu in balbezit. Tickle onderschept slim de pass. Tickle speelt de bal door. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap. Alder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
the buds - dkfhreig 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the buds 37%, dkfhreig 63%.
the buds - dkfhreig 3:1

46e minuut.
Klungelig pakt Birch de bal. Tickle is nu in balbezit. Birch verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden onderschept slim de pass. Van Steeden draait met de bal, schiet en ... Alder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Vili met de inworp. Brand rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Crow geeft de bal voor. Woodhams kopt de bal weg. Inworp. Novak met een snelle inworp. Leijh speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Soloman speelt de bal door. Crow is nu in balbezit. Stanley verovert de bal door een tackle van achteren. Stanley draait met de bal, schiet en ... Naylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kauffeld geeft een lange en hoge pass. Naylor kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. Stanley rent richting de bal. Stanley schiet op doel. Naylor bokst de bal weg.

86e minuut.
Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle passt de bal met de wreef. Woodhams is nu in balbezit. Van Steeden verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steeden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the buds 46%, dkfhreig 54%.
the buds - dkfhreig 3:1