Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Blackburn Rovers Hajduk Split
west Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.4 gemiddelde waardering 37.1
very good Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen solid


5e minuut.
Markus is nu in balbezit. Markus passt de bal in één keer door. Krull is nu in balbezit. Krull haalt uit met een fantastische trap. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krull maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 1:0

6e minuut.
Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu passt de bal zonder na te denken. Markus rent richting de bal. Markus passt de bal in één keer door. Krull is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 2:0

8e minuut.
Bernard met een sublieme pass. Krull rent richting de bal. Krull passt de bal zonder na te denken. Markus bereikt de bal nog maar net als eerste. Markus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jerne is nu in balbezit. Jerne met een sublieme pass. Välisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisalo geeft de bal voor. Krull springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Won-Joon de bal. Won-Joon geeft een lange en hoge pass. Daar is Kober, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krull is nu in balbezit. Krull haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Hollar bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály verovert de bal door een tackle van achteren. Harkály schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 2:1

34e minuut.
Kosmín passt de bal zonder na te denken. Krużycki rent richting de bal. Krużycki geeft een hoge lob. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft een hoge lob. Kober probeert de bal met de borst te controleren. Krull is nu in balbezit. Krull haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 3:1

44e minuut.
Krull is nu in balbezit. Krull passt de bal met de wreef. Markus is nu in balbezit. Markus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Blackburn Rovers 31%, Hajduk Split 69%.
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 4:1

57e minuut.
Bentein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentein geeft een hoge lob. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály haalt uit met een fantastische trap. Parrott maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 4:2

60e minuut.
Capranov met een harde bal richting middenveld. Bernard is nu in balbezit. Bernard passt de bal in één keer door. Krull rent richting de bal. Krull schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 5:2

65e minuut.
Bišćan is nu in balbezit. Bišćan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Calu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerne geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Won-Joon passt de bal in één keer door. Markus met een sublieme pass. Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Krull haalt uit met een fantastische trap. Capranov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 6:2

70e minuut.
Pimienta is nu in balbezit. Pimienta geeft de bal voor. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály schiet op doel. Parrott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Calu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerne geeft een hoge lob. Krull rent richting de bal. Krull haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zadorozhniy is nu in balbezit. Vécsey speelt de bal door. Harkály bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkály haalt uit met een fantastische trap. Parrott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Blackburn Rovers 35%, Hajduk Split 65%.
Ajax Blackburn Rovers - Hajduk Split 6:3