Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slothmen Pachuca United
3-5-2 (3 ATT) Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Nagy heeft problemen om de bal te vangen. Gaca is nu in balbezit. Gaca passt de bal in één keer door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bradley geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campmann met de inworp. Merѕon is nu in balbezit. Merѕon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Merѕon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merѕon passt de bal in één keer door. Gaca rent richting de bal. Gaca draait met de bal, schiet en ... Donovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Pachuca United 1:0

17e minuut.
Marydziński rent richting de bal. Šenk rent richting de bal. Šenk geeft een hoge lob. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Pachuca United 2:0

19e minuut.
Šenk rent richting de bal. Šenk passt de bal zonder na te denken. Bienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru onderschept slim de pass. Şandru geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Campmann verovert de bal door een tackle van achteren. Adair is nu in balbezit. Campmann onderschept slim de pass. Campmann passt de bal met de wreef. Nagy probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Pachuca United 3:0

30e minuut.
Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Merѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Merѕon passt de bal in één keer door. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Pachuca United 4:0

33e minuut.
de Cordeiro probeert naar een medespeler te passen. Alba is nu in balbezit. Bradley rent richting de bal. Merѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Merѕon schiet op doel. Donovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slothmen - Pachuca United 5:0

38e minuut.
Campmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Trump, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golding rent richting de bal. Merѕon onderschept slim de pass. Merѕon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slothmen 23%, Pachuca United 77%.
Slothmen - Pachuca United 5:0

48e minuut.
Bowling kopt de bal weg. de Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Trump speelt de bal door. Klungelig pakt Alba de bal. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Gaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru rent richting de bal. Şandru met een sublieme pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Şandru met de inworp. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaca geeft een hoge lob. Alba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bradley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru geeft de bal voor. Daar is Golding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slothmen 28%, Pachuca United 72%.
Slothmen - Pachuca United 5:0