Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flare Húsares FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Stuart probeert naar een medespeler te passen. Dumont is nu in balbezit. Molson verovert de bal door een tackle van achteren. Blackburn onderschept slim de pass. Blackburn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flare - Húsares FC 0:1

11e minuut.
Occean verovert de bal door een tackle van achteren. Occean met een sublieme pass. Blackburn rent richting de bal. Blackburn passt de bal met de wreef. Dumont is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flare - Húsares FC 0:2

17e minuut.
Miloklizovic verovert de bal door een tackle van achteren. Miloklizovic passt de bal zonder na te denken. Dumont is nu in balbezit. Dumont draait met de bal, schiet en ... Griffiths maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flare 50%, Húsares FC 50%.
Flare - Húsares FC 0:2

51e minuut.
Wills bereikt de bal nog maar net als eerste. Wills probeert naar een medespeler te passen. Blackburn is nu in balbezit. Dumont is nu in balbezit. Dumont draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Miloklizovic verovert de bal door een tackle van achteren. Wright is nu in balbezit. Wright probeert naar een medespeler te passen. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flare 39%, Húsares FC 61%.
Flare - Húsares FC 0:2