Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NewcastUunitedFC Gales Stars
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Galindo rent richting de bal. Castillo Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo Lara passt de bal in één keer door. Klukowski rent richting de bal. Klukowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Zaharijja de bal. Zaharijja met een sublieme pass. Demanche rent richting de bal. Klukowski onderschept slim de pass. Klukowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Galindo rent richting de bal. Castillo Lara is nu in balbezit. Zaharijja speelt de bal door. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Glover is nu in balbezit. Glover passt de bal in één keer door. Grande rent richting de bal. Grande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NewcastUunitedFC - Gales Stars 0:1

31e minuut.
Zaharijja rent richting de bal. Zaharijja speelt de bal door. Iniesta heeft problemen om de bal te vangen. Klukowski is nu in balbezit. Klukowski schiet op doel. Randell bokst de bal weg.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Cox de bal onder controle te krijgen. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski is nu in balbezit. Klukowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iniesta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Robinson neemt de hoekschop. Randell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Galindo de bal. Glover is nu in balbezit. Glover passt de bal zonder na te denken. Klukowski is nu in balbezit. Klukowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iniesta probeert de bal aan de voet te houden. Randell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Castillo Lara onderschept slim de pass. Demanche is nu in balbezit. Castillo Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo Lara geeft een lange en hoge pass. Randell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Glover kopt de bal weg. Klungelig pakt Galindo de bal. Iniesta rent richting de bal. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Robinson kopt de bal weg. Iniesta heeft problemen om de bal te vangen. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Glover probeert naar een medespeler te passen. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Bent is nu in balbezit. Grande onderschept slim de pass. Grande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewcastUunitedFC 41%, Gales Stars 59%.
NewcastUunitedFC - Gales Stars 0:1

46e minuut.
Galindo rent richting de bal. Cox is nu in balbezit. Cox geeft een hoge lob. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aucoin met de inworp. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal zonder na te denken. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NewcastUunitedFC - Gales Stars 0:2

58e minuut.
Demanche is nu in balbezit. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson speelt de bal door. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Shatner trapt de bal weg van het doel. Glover kopt de bal weg. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Zaharijja rent richting de bal. Zaharijja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Glover passt de bal in één keer door. Grande rent richting de bal. Bircham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bircham krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Langer is nu in balbezit. Langer probeert naar een medespeler te passen. Grande rent richting de bal. Grande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NewcastUunitedFC - Gales Stars 0:3

82e minuut.
Demanche rent richting de bal. Zaharijja rent richting de bal. Demanche begaat een overtreding. Zaharijja raakt geblesseerd tijdens het duel. Castillo Lara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NewcastUunitedFC - Gales Stars 1:3

89e minuut.
Castillo Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Lara geeft de bal voor. Aucoin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klukowski haalt uit met een fantastische trap. Randell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewcastUunitedFC 39%, Gales Stars 61%.
NewcastUunitedFC - Gales Stars 1:3