Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleti Fan allstars101
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Morley onderschept slim de pass. Morley passt de bal zonder na te denken. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake schiet op doel. Goodwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - allstars101 1:0

6e minuut.
Doeltrap. Goodwin trapt de bal weg. Morley kopt de bal weg. Souris bereikt de bal nog maar net als eerste. Souris passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - allstars101 2:0

14e minuut.
Christie met een sublieme pass. Zane met een sublieme pass. Souris heeft problemen om de bal te vangen. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Goodwin met een harde bal richting middenveld. Schwarzer kopt de bal weg. Libbesson is nu in balbezit. Peake onderschept slim de pass. Peake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christie met de inworp. Souris is nu in balbezit. Souris haalt uit met een fantastische trap. Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - allstars101 3:0

38e minuut.
Pottier geeft een lange en hoge pass. Peake kan de bal niet met de borst controleren. Zane is nu in balbezit. Peake onderschept slim de pass. Peake schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Christie is nu in balbezit. Christie geeft een hoge lob. Peake rent richting de bal. Peake schiet op doel. Goodwin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - allstars101 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleti Fan 36%, allstars101 64%.
Atleti Fan - allstars101 4:0

72e minuut.
Harland met een sublieme pass. Sterrey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peake rent richting de bal. Peake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - allstars101 5:0

86e minuut.
Christie onderschept slim de pass. Souris rent richting de bal. Souris met een sublieme pass. Peake rent richting de bal. Peake haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleti Fan 45%, allstars101 55%.
Atleti Fan - allstars101 5:0