Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
911 iamaloser17
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Hall heeft problemen om de bal te vangen. Vangelovski met een sublieme pass. Mathers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Foley neemt de hoekschop. Duffield is nu in balbezit. Duffield schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall onderschept slim de pass. Hall passt de bal in één keer door. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mills passt de bal zonder na te denken. Tarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge onderschept slim de pass. North onderschept slim de pass. North schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vangelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall onderschept slim de pass. Hall passt de bal zonder na te denken. Turnbull rent richting de bal. Turnbull haalt uit met een fantastische trap. Sterjovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cook met een sublieme pass. Trappe is nu in balbezit. Met opzet legt Lobo zijn tegenspeler op de grond. Lobo krijgt een gele kaart. Trappe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vangelovski met een snel genomen vrije trap. Tarka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vangelovski onderschept slim de pass. North rent richting de bal. Hodge onderschept slim de pass. Turnbull rent richting de bal. Turnbull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
911 - iamaloser17 0:1

27e minuut.
North rent richting de bal. Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal zonder na te denken. Trappe rent richting de bal. Trappe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hodge kopt de bal weg. Vangelovski rent richting de bal. Vangelovski passt de bal met de wreef. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moss geeft de bal voor. Mathers kopt de bal weg. Racchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Moss onderschept slim de pass. Moss probeert naar een medespeler te passen. North is nu in balbezit. North draait met de bal, schiet en ... Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 61%, iamaloser17 39%.
911 - iamaloser17 0:1

55e minuut.
Doeltrap. Sterjovski met een harde bal richting middenveld. Foley is nu in balbezit. Foley geeft de bal voor. Cook speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Racchi is nu in balbezit. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall speelt de bal door. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 911 52%, iamaloser17 48%.
911 - iamaloser17 0:1