Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walters22 serparia utd
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
MacKeachan is nu in balbezit. Jack rent richting de bal. Jack passt de bal in één keer door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Malcolm speelt de bal door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson speelt de bal door. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stenhouse probeert de bal aan de voet te houden. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan is nu in balbezit. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walters22 - serparia utd 0:1

36e minuut.
Daar is Andrews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrews probeert naar een medespeler te passen. Lees kan de bal niet met de borst controleren. MacLaren is nu in balbezit. MacLaren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
MacLaren kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Andrews de bal onder controle te krijgen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray draait met de bal, schiet en ... MacGilbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walters22 - serparia utd 0:2

41e minuut.
MacKeachan rent richting de bal. MacKeachan geeft een hoge lob. Duncan heeft problemen om de bal te vangen. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Jack onderschept slim de pass. Jack geeft een lange en hoge pass. Stenhouse rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walters22 60%, serparia utd 40%.
Walters22 - serparia utd 0:2

46e minuut.
MacMurray rent richting de bal. Malcolm onderschept slim de pass. Malcolm passt de bal met de wreef. Erskine rent richting de bal. Erskine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
MacKeachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Polson de bal. Polson passt de bal in één keer door. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. Paal!

61e minuut.
MacIvor is nu in balbezit. MacIvor probeert naar een medespeler te passen. Malcolm rent richting de bal. Erskine is nu in balbezit. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Walters22 - serparia utd 1:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacGilbert trapt de bal weg. Milligan kopt de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stenhouse speelt de bal door. MacCasland speelt de bal door. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm is nu in balbezit. Malcolm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walters22 - serparia utd 2:2

84e minuut.
Erskine onderschept slim de pass. Mathie is nu in balbezit. Erskine begaat een overtreding. Erskine krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walters22 61%, serparia utd 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walters22 - serparia utd 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
MacCasland passt de bal in één keer door. Caldwell is nu in balbezit. Polson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walters22 72%, serparia utd 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walters22 - serparia utd 2:2

106e minuut.
MacMurray passt de bal zonder na te denken. MacLaren rent richting de bal. MacLaren passt de bal in één keer door. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

113e minuut.
Milligan rent richting de bal. Milligan passt de bal in één keer door. Jamieson is nu in balbezit. Erskine verovert de bal door een tackle van achteren. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
MacCasland bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeachan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeachan geeft een lange en hoge pass. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walters22 71%, serparia utd 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walters22 - serparia utd 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

MacMurray legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. MacGilbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walters22 - serparia utd 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Erskine neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walters22 - serparia utd 3:3
---
Polson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. MacGilbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Malcolm neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Walters22 - serparia utd 4:3
---
MacLaren kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
MacCasland neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Walters22 - serparia utd 5:3
---
Milligan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
---