Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANGERS DREAM TEAM utyu tfu
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
MacEwen bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCruithein verovert de bal door een tackle van achteren. MacCruithein passt de bal in één keer door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant draait met de bal, schiet en ... MacNey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. McHard bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson begaat een overtreding. Simpson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
MacEwen rent richting de bal. MacEwen passt de bal in één keer door. Morton rent richting de bal. MacLerie onderschept slim de pass. MacLerie schiet op doel. MacPhater verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Simpson rent richting de bal. McHard verovert de bal door een tackle van achteren. McHard probeert naar een medespeler te passen. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKichan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacKichan rent richting de bal. MacKichan schiet op doel. MacPhater maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 1:0

20e minuut.
MacEwen passt de bal in één keer door. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCruithein is nu in balbezit. MacKichan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKichan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McHard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLerie rent richting de bal. MacLerie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Coulson is nu in balbezit. Coulson geeft een hoge lob. MacEwen rent richting de bal. Somerville rent richting de bal. Somerville schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS DREAM TEAM 56%, utyu tfu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 1:1

65e minuut.
Bingham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt MacCruithein de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gould. Gould krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS DREAM TEAM 52%, utyu tfu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

104e minuut.
MacCruithein bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKindlay onderschept slim de pass. MacKindlay probeert naar een medespeler te passen. MacKichan rent richting de bal. MacKichan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS DREAM TEAM 55%, utyu tfu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 1:1

108e minuut.
Morton speelt de bal door. MacKindlay is nu in balbezit. Bingham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bingham krijgt een gele kaart. MacKindlay raakt geblesseerd tijdens het duel. MacLerie legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 2:1

116e minuut.
MacPhadden passt de bal met de wreef. MacEwen rent richting de bal. MacEwen probeert naar een medespeler te passen. MacKichan rent richting de bal. MacKichan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANGERS DREAM TEAM 25%, utyu tfu 75%.
RANGERS DREAM TEAM - utyu tfu 2:1