Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FC Doszi Sajószöged KTK
enbékettű Tactiek 5.4.1
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 44
goed Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Politi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerdo geeft een hoge lob. Vogel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Politi geeft een lange en hoge pass. Tandori probeert naar een medespeler te passen. Dekov speelt de bal door. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pálfy kopt de bal weg. Damari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 0:1

8e minuut.
Kuti rent richting de bal. Monostori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vogel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oravecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 1:1

9e minuut.
Mándi probeert de bal aan de voet te houden. Politi rent richting de bal. Politi geeft de bal voor. Kuti rent richting de bal. Kuti draait met de bal, schiet en ... Oravecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekov onderschept slim de pass. Dekov passt de bal met de wreef. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Savov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekov probeert naar een medespeler te passen. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Oravecz trapt de bal weg. Pálfy kopt de bal weg. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Czerembor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Politi speelt de bal door. Zerdo rent richting de bal. Zerdo met een sublieme pass. Kuti heeft problemen om de bal te vangen. Kuti draait met de bal, schiet en ... Oravecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus geeft de bal voor. Mészöly heeft problemen om de bal te vangen. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 1:2

26e minuut.
Politi passt de bal in één keer door. Zerdo is nu in balbezit. Zerdo passt de bal met de wreef. Vogel heeft problemen om de bal te vangen. Vogel draait met de bal, schiet en ... Oravecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekov passt de bal met de wreef. Zerdo heeft problemen om de bal te vangen. Zerdo geeft een hoge lob. Vogel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai geeft een lange en hoge pass. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 1:3

42e minuut.
Béres verovert de bal door een tackle van achteren. Béres met een sublieme pass. Vogel rent richting de bal. Vogel draait met de bal, schiet en ... Oravecz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Oravecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Savov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savov geeft een hoge lob. Polyák kopt de bal weg. Dekov heeft problemen om de bal te vangen. Dekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dekov is nu in balbezit. Dekov passt de bal met de wreef. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel. Polyák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Görömböly is nu in balbezit. Dekov onderschept slim de pass. Dekov passt de bal met de wreef. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel. Oravecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 25%, Sajószöged KTK 75%.
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 1:3

47e minuut.
Savov met een sublieme pass. Dekov is nu in balbezit. Dekov passt de bal met de wreef. Vogel is nu in balbezit. Vogel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Görömböly is nu in balbezit. Dekov onderschept slim de pass. Dekov passt de bal met de wreef. Vogel is nu in balbezit. Vogel schiet op doel. Oravecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mándi rent richting de bal. Kuti verovert de bal door een tackle van achteren. Béres rent richting de bal. Kuti onderschept slim de pass. Kuti schiet op doel. Oravecz bokst de bal weg. Kuti rent richting de bal. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Karaibrahimoğlu probeert naar een medespeler te passen. Politi rent richting de bal. Politi passt de bal in één keer door. Kuti is nu in balbezit. Kuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Damari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi rent richting de bal. Mándi draait met de bal, schiet en ... Czerembor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Polyák passt de bal zonder na te denken. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Czerembor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 1:4

75e minuut.
Damari onderschept slim de pass. Damari geeft een hoge lob. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuti draait met de bal, schiet en ... Oravecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 2:4

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Mándi de bal onder controle te krijgen. Zerdo rent richting de bal. Zerdo geeft een hoge lob. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel haalt uit met een fantastische trap. Oravecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 3:4

88e minuut.
Adamus rent richting de bal. Savov verovert de bal door een tackle van achteren. Savov probeert naar een medespeler te passen. Vogel is nu in balbezit. Vogel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FC Doszi 29%, Sajószöged KTK 71%.
Arsenal FC Doszi - Sajószöged KTK 3:4