Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snow F.C. TigerSharks
Taktikaa Tactiek geri
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
47.5 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cerović probeert de bal aan de voet te houden. Gosztonyi kopt de bal weg. Álamo is nu in balbezit. Álamo geeft een lange en hoge pass. Ortigão maakt een snoekduik en kopt de bal. Mohácsi bokst de bal weg.

7e minuut.
Romanek onderschept slim de pass. Plesca onderschept slim de pass. Plesca passt de bal met de wreef. Ortigão rent richting de bal. Ortigão schiet op doel. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Noa geeft een lange en hoge pass. Eszenyi is nu in balbezit. Álamo begaat een overtreding. Álamo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Romanek verovert de bal door een tackle van achteren. Noa geeft een lange en hoge pass. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Ortigão is nu in balbezit. Ortigão draait met de bal, schiet en ... Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Óvári rent richting de bal. Óvári speelt de bal door. Szojka speelt de bal door. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Álamo onderschept slim de pass. Álamo speelt de bal door. Öreg rent richting de bal. Cerović verovert de bal door een tackle van achteren. Cerović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerović haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - TigerSharks 1:0

40e minuut.
Baranyi passt de bal in één keer door. Ötvös rent richting de bal. Ötvös geeft de bal voor. Plesca kopt de bal weg. Cerović rent richting de bal. Mohácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 51%, TigerSharks 49%.
Snow F.C. - TigerSharks 1:0

50e minuut.
Óvári rent richting de bal. Plesca is nu in balbezit. Plesca passt de bal met de wreef. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári passt de bal met de wreef. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Haji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Snow F.C. - TigerSharks 1:1

88e minuut.
Vindisch geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Gál. Goede buitenspelval van de verdediging. Vilarrasa neemt vlug de vrije trap. Cerović is nu in balbezit. Cerović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 68%, TigerSharks 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snow F.C. - TigerSharks 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Öreg kopt de bal weg. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári passt de bal in één keer door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

97e minuut.
Megyebíró zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Óvári rent richting de bal. Óvári passt de bal met de wreef. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Haji bokst de bal weg.

101e minuut.
Baranyi rent richting de bal. Morillas onderschept slim de pass. Óvári onderschept slim de pass. Óvári schiet op doel. Haji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snow F.C. - TigerSharks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 82%, TigerSharks 18%.
Snow F.C. - TigerSharks 1:2

115e minuut.
Doeltrap. Haji trapt de bal weg. Megyebíró kopt de bal weg. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snow F.C. 63%, TigerSharks 37%.
Snow F.C. - TigerSharks 1:2