Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC M&G Eranthis
Megye 20181030 Tactiek Eranthis
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.7 gemiddelde waardering 41.9
very good Schieten formidable
very good Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Gardien controleert de bal met de borst. Conceição rent richting de bal. Conceição probeert naar een medespeler te passen. Zapattini is nu in balbezit. Zapattini draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis bokst de bal weg.

7e minuut.
Orama is nu in balbezit. Conceição begaat een overtreding. Orama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gardien zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orama maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gardien is nu in balbezit. Gardien geeft een lange en hoge pass. Conrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow onderschept slim de pass. Grassow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Locadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Locadia probeert naar een medespeler te passen. Macgregor rent richting de bal. Macgregor draait met de bal, schiet en ... Zapattini probeert de bal aan de voet te houden. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zapattini heeft problemen om de bal te vangen. Macgregor bereikt de bal nog maar net als eerste. Macgregor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zapattini de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Eranthis 0:1

13e minuut.
Éger speelt de bal door. Benetti is nu in balbezit. Conceição begaat een overtreding. Conceição krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ioveanu geeft een lange en hoge pass. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Grassow rent richting de bal. Grassow schiet op doel. Kruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - Eranthis 1:1

22e minuut.
Grassow kopt de bal weg. Gardien heeft problemen om de bal te vangen. Gardien passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Orama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Grassow rent richting de bal. Firoud is nu in balbezit. Grassow onderschept slim de pass. Grassow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zapattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Macgregor is nu in balbezit. Zapattini is nu in balbezit. Macgregor is nu in balbezit. Zapattini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Conceição kopt de bal weg. Locadia is nu in balbezit. Lucke begaat een overtreding. Locadia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Locadia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Eranthis 1:2

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vörösmarty trapt de bal weg van het doel. Fellaini kopt de bal weg. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel. Kruk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gardien rent richting de bal. Gardien passt de bal zonder na te denken. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama geeft de bal voor. Grassow maakt een snoekduik en kopt de bal. Kruk bokst de bal weg.

43e minuut.
Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel verovert de bal door een tackle van achteren. Porumbel passt de bal met de wreef. Macgregor heeft problemen om de bal te vangen. Macgregor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kozdra kopt de bal weg. Klungelig pakt Kókai de bal. Orama is nu in balbezit. Orama haalt uit met een fantastische trap. Kruk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - Eranthis 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 44%, Eranthis 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC M&G - Eranthis 2:2

47e minuut.
Buitenspel voor Macgregor. Goede buitenspelval van de verdediging. Lucke neemt vlug de vrije trap. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Eranthis 3:2

54e minuut.
Baroš met een harde bal richting middenveld. Grassow rent richting de bal. Grassow passt de bal zonder na te denken. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Arshavin verovert de bal door een tackle van achteren. Arshavin probeert naar een medespeler te passen. Zapattini rent richting de bal. Locadia is nu in balbezit. Locadia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Locadia is nu in balbezit. Zapattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapattini passt de bal in één keer door. Macgregor is nu in balbezit. Macgregor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC M&G - Eranthis 3:3

63e minuut.
Conrad geeft een hoge lob. Gardien kopt de bal weg. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Orama is nu in balbezit. Orama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kozdra passt de bal zonder na te denken. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu geeft de bal voor. Orama springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 35%, Eranthis 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC M&G - Eranthis 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu passt de bal zonder na te denken. Gardien geeft de bal voor. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

93e minuut.
Kruk trapt de bal weg van het doel. Locadia kopt de bal weg. Lucke rent richting de bal. Zapattini onderschept slim de pass. Zapattini haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis bokst de bal weg.

97e minuut.
Gardien speelt de bal door. Benetti is nu in balbezit. Benetti passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Orama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Ioveanu geeft een hoge lob. Kruk speelt de bal door. Gardien kopt de bal weg. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama schiet op doel. Kruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 32%, Eranthis 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC M&G - Eranthis 3:3

114e minuut.
Ioveanu geeft de bal voor. Kruk met een sublieme pass. Benetti kopt de bal weg. Daar is Orama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orama geeft een lange en hoge pass. Kruk bokst de bal weg. Grassow rent richting de bal. Grassow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC M&G - Eranthis 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC M&G 18%, Eranthis 82%.
FC M&G - Eranthis 4:3