Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dávid Vanessza FC FC Don vanTom
Bca Juniors Tactiek vT2
65% Balbezit 35%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenovics probeert naar een medespeler te passen. Garzoni probeert naar een medespeler te passen. Siuruainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siuruainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vironen passt de bal zonder na te denken. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buyle. Buyle krijgt een gele kaart. Sudrawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sudrawski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Žilić rent richting de bal. Siuruainen onderschept slim de pass. Jelenovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jelenovics krijgt een gele kaart. Siuruainen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Alexandru geeft een lange en hoge pass. Siuruainen rent richting de bal. Siuruainen geeft een hoge lob. Fantic is nu in balbezit. Fantic draait met de bal, schiet en ... Pollák bokst de bal weg.

17e minuut.
Žilić speelt de bal door. Mitroiu is nu in balbezit. Mitroiu passt de bal met de wreef. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - FC Don vanTom 0:1

29e minuut.
Fantic is nu in balbezit. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantic verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dávid Vanessza FC - FC Don vanTom 1:1

30e minuut.
Stefanowicz passt de bal in één keer door. Buyle is nu in balbezit. Fantic verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic draait met de bal, schiet en ... Pollák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - FC Don vanTom 2:1

34e minuut.
Daar is Vironen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Asp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Asp krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Domenichelli onderschept slim de pass. Domenichelli probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... Salemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 33%, FC Don vanTom 67%.
Dávid Vanessza FC - FC Don vanTom 2:1

60e minuut.
Siuruainen is nu in balbezit. Žilić onderschept slim de pass. Žilić speelt de bal door. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sudrawski is nu in balbezit. Klungelig pakt Sudrawski de bal. Sudrawski passt de bal in één keer door. Fantic is nu in balbezit. Fantic haalt uit met een fantastische trap. Pollák bokst de bal weg. Garzoni is nu in balbezit. Garzoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sudrawski passt de bal met de wreef. Fantic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenovics is nu in balbezit. Fantic verovert de bal door een tackle van achteren. Fantic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dávid Vanessza FC - FC Don vanTom 3:1

78e minuut.
Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buyle de bal. Fantic onderschept slim de pass. Fantic draait met de bal, schiet en ... Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dávid Vanessza FC 40%, FC Don vanTom 60%.
Dávid Vanessza FC - FC Don vanTom 3:1