Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Téglás Soccer Hooligans Sport Club
ujtakk Tactiek 433
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 40
solid Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Csapó is nu in balbezit. Csapó passt de bal zonder na te denken. Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős schiet op doel. Murúa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asselborn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Long rent richting de bal. Trung Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Soccer Hooligans Sport Club 1:0

5e minuut.
Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai speelt de bal door. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel. Asselborn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Soccer Hooligans Sport Club 2:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Plop de bal onder controle te krijgen. Erdős rent richting de bal. Erdős passt de bal in één keer door. Trung Long rent richting de bal. Trung Long schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Murúa rent richting de bal. Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Erdős met een sublieme pass. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long draait met de bal, schiet en ... Asselborn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Guntara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntara passt de bal in één keer door. Gyetvai met een sublieme pass. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Galarza rent richting de bal. Galarza met een sublieme pass. Plop met een sublieme pass. Erdős is nu in balbezit. Erdős draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Plop is nu in balbezit. Erdős is nu in balbezit. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Soccer Hooligans Sport Club 3:0

32e minuut.
Larrañaga speelt de bal door. Galarza rent richting de bal. Galarza passt de bal zonder na te denken. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mitev geeft de bal voor. Duhamel kopt de bal weg. Tascón is nu in balbezit. Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Plop geeft de bal voor. Asselborn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Larrañaga geeft de bal voor. Klungelig pakt Duhamel de bal. Duhamel probeert naar een medespeler te passen. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 18%, Soccer Hooligans Sport Club 82%.
Téglás - Soccer Hooligans Sport Club 3:0

51e minuut.
Erdős bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Murúa de bal. Trung Long rent richting de bal. Trung Long haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tascón geeft een hoge lob. Galarza rent richting de bal. Galarza passt de bal zonder na te denken. Trung Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Long haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Medalik speelt de bal door. Galarza speelt de bal door. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mitev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Téglás - Soccer Hooligans Sport Club 4:0

60e minuut.
Murúa probeert de bal met de borst te controleren. Erdős rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murúa. Murúa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Medalik met een sublieme pass. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai passt de bal in één keer door. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Galarza is nu in balbezit. Klungelig pakt Galarza de bal. Galarza speelt de bal door. Trung Long is nu in balbezit. Trung Long schiet op doel. Asselborn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai geeft een lange en hoge pass. Erdős is nu in balbezit. Erdős haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Trung Long is nu in balbezit. Trung Long passt de bal met de wreef. Galarza is nu in balbezit. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tsamopoulos met een sublieme pass. Gyetvai heeft problemen om de bal te vangen. Larrañaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gyetvai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csapó met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Taini is nu in balbezit. Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Plop probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erdős de bal. Erdős haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Duhamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhamel passt de bal zonder na te denken. Galarza speelt de bal door. Erdős rent richting de bal. Erdős haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Téglás 21%, Soccer Hooligans Sport Club 79%.
Téglás - Soccer Hooligans Sport Club 4:0