Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 21:25
  • Bekerwedstrijd: Osztályozó
  • Stadion: Alians arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12654
FC Real München Csonttörők
Gomez Tactiek új
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 41.2
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Sovilj rent richting de bal. Labarca onderschept slim de pass. Labarca passt de bal met de wreef. Charlet rent richting de bal. Charlet haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Escuder onderschept slim de pass. Escuder probeert naar een medespeler te passen. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik draait met de bal, schiet en ... Czapiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real München - Csonttörők 1:0

10e minuut.
Efeler is nu in balbezit. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Rohlík rent richting de bal. Rohlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real München - Csonttörők 2:0

18e minuut.
Salvucci geeft een lange en hoge pass. Lelewik kopt de bal weg. Rohlík is nu in balbezit. Rohlík haalt uit met een fantastische trap. Efeler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chodakiewicz neemt de hoekschop. Lelewik maakt een snoekduik en kopt de bal. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kubo geeft een lange en hoge pass. Habuczki probeert naar een medespeler te passen. Kubo speelt de bal door. Klungelig pakt Rohlík de bal. Rohlík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubo is nu in balbezit. Rohlík onderschept slim de pass. Rohlík haalt uit met een fantastische trap. Efeler probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chodakiewicz geeft een hoge lob. Rohlík kopt de bal weg. Lelewik rent richting de bal. Lelewik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real München - Csonttörők 3:0

36e minuut.
Salvucci rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salvucci neemt de hoekschop. Lelewik maakt een snoekduik en kopt de bal. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real München 38%, Csonttörők 62%.
FC Real München - Csonttörők 3:0

46e minuut.
Charlet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Thamry de bal. Lelewik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelewik schiet op doel. Czapiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real München - Csonttörők 4:0

51e minuut.
Kubo met een sublieme pass. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chodakiewicz. Chodakiewicz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pavan geeft een lange en hoge pass. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacult tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacult krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Zielony speelt de bal door. Daar is Lelewik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelewik passt de bal met de wreef. Rohlík is nu in balbezit. Rohlík draait met de bal, schiet en ... Czapiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Salvucci probeert naar een medespeler te passen. Chodakiewicz rent richting de bal. Chodakiewicz passt de bal in één keer door. Rohlík rent richting de bal. Rohlík schiet op doel. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Dueñas Rodríguez passt de bal in één keer door. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś speelt de bal door. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lelewik onderschept slim de pass. Lelewik passt de bal met de wreef. Daar is Salvucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvucci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ben Barek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real München - Csonttörők 5:0

82e minuut.
Inworp. Chodakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohlík verovert de bal door een tackle van achteren. Rohlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chodakiewicz is nu in balbezit. Chodakiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pavan de bal. Lelewik is nu in balbezit. Lelewik haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvucci verovert de bal door een tackle van achteren. Salvucci speelt de bal door. Rohlík is nu in balbezit. Rohlík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real München 44%, Csonttörők 56%.
FC Real München - Csonttörők 5:0