Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steel City Miskolc Red Devil Workers Pécs
new3 Tactiek red532
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 48.7
formidable Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


8e minuut.
Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik rent richting de bal. Kulacsik passt de bal met de wreef. Jacques is nu in balbezit. Jacques schiet op doel. Granja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 1:0

12e minuut.
Štulpna verovert de bal door een tackle van achteren. Štulpna passt de bal zonder na te denken. Massó is nu in balbezit. Massó draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 2:0

18e minuut.
Merson heeft problemen om de bal te vangen. Štulpna bereikt de bal nog maar net als eerste. Merson onderschept slim de pass. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nărăvaş geeft een lange en hoge pass. Massó is nu in balbezit. Cueva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cueva krijgt een gele kaart. Massó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štulpna met een snel genomen vrije trap. Massó maakt een snoekduik en kopt de bal. Granja bokst de bal weg. Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacques haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 3:0

22e minuut.
Massó rent richting de bal. Massó geeft een lange en hoge pass. Merson rent richting de bal. Štulpna verovert de bal door een tackle van achteren. Štulpna schiet op doel. Granja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Specht kopt de bal weg. Daar is Carino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massó is nu in balbezit. Massó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 4:0

35e minuut.
Massó rent richting de bal. Štulpna rent richting de bal. Štulpna passt de bal in één keer door. Jacques kan de bal niet met de borst controleren. Jacques haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Schlüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlüter geeft de bal voor. Jacques kopt de bal weg. Massó bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steel City Miskolc 46%, Red Devil Workers Pécs 54%.
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 5:0

54e minuut.
Massó passt de bal in één keer door. Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik geeft de bal voor. Štulpna is nu in balbezit. Štulpna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Granja met een harde bal richting middenveld. Petró is nu in balbezit. Nărăvaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petró wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petró kan niet meer verder spelen. Negroni komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kulacsik is nu in balbezit. Kulacsik passt de bal in één keer door. Jacques rent richting de bal. Massó rent richting de bal. Massó draait met de bal, schiet en ... Granja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ataer met een sublieme pass. Kulacsik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Merson de bal onder controle te krijgen. Štulpna rent richting de bal. Štulpna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik passt de bal in één keer door. Massó is nu in balbezit. Massó draait met de bal, schiet en ... Granja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 6:0

67e minuut.
Kulacsik probeert naar een medespeler te passen. Jacques is nu in balbezit. Jacques speelt de bal door. Štulpna bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulpna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Specht geeft een hoge lob. Merson kopt de bal weg. Stankov heeft problemen om de bal te vangen. Štulpna is nu in balbezit. Štulpna draait met de bal, schiet en ... Granja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoruso verovert de bal door een tackle van achteren. Amoruso geeft de bal voor. Örnek geeft een hoge lob. Massó maakt een snoekduik en kopt de bal. Granja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Kulacsik passt de bal met de wreef. Massó heeft problemen om de bal te vangen. Štulpna bereikt de bal nog maar net als eerste. Massó rent richting de bal. Massó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 7:0

75e minuut.
Affenmann komt het veld opgelopen. Topalov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Amoruso geeft een hoge lob. Daar is Bentsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Specht geeft een hoge lob. Štulpna rent richting de bal. Štulpna draait met de bal, schiet en ... Granja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Granja probeert naar een medespeler te passen. Nărăvaş kopt de bal weg. Daar is Cueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Specht rent richting de bal. Specht geeft de bal voor. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Granja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 8:0

89e minuut.
Schlüter onderschept slim de pass. Schlüter geeft een lange en hoge pass. Amoruso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topalov rent richting de bal. Topalov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steel City Miskolc 44%, Red Devil Workers Pécs 56%.
FC Steel City Miskolc - Red Devil Workers Pécs 8:0