Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi TC* Óbudai Légió FC
352 Tactiek Sokker
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


19e minuut.
Boella is nu in balbezit. Jęczmionka verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczmionka passt de bal met de wreef. Hlavát rent richting de bal. Hlavát draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Muler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

23e minuut.
Marysek verovert de bal door een tackle van achteren. Árva is nu in balbezit. Marysek rent richting de bal. Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Koszakow onderschept slim de pass. Damm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damm krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cordova kopt de bal weg. Koszakow rent richting de bal. Árva rent richting de bal. Árva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tătăran trapt de bal weg van het doel. Sandoval speelt de bal door. Csekei speelt de bal door. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 48%, Óbudai Légió FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferencvárosi TC* - Óbudai Légió FC 0:0

52e minuut.
Baptista speelt de bal door. Jęczmionka is nu in balbezit. Somfai verovert de bal door een tackle van achteren. Csekei onderschept slim de pass. Csekei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Baptista passt de bal in één keer door. Damm met een sublieme pass. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Major werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Óbudai Légió FC 1:0

58e minuut.
Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday geeft de bal voor. Árva kopt de bal weg. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cordova is nu in balbezit. Syrek verovert de bal door een tackle van achteren. Syrek geeft een hoge lob. Hlavát is nu in balbezit. Hlavát geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Damm verovert de bal door een tackle van achteren. Damm speelt de bal door. Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap. Tătăran bokst de bal weg. Syrek rent richting de bal. Syrek passt de bal zonder na te denken. Cordova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Árva rent richting de bal. Árva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Krupiński passt de bal in één keer door. Carciofoli is nu in balbezit. Carciofoli passt de bal zonder na te denken. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Somfai rent richting de bal. Somfai passt de bal met de wreef. Jęczmionka rent richting de bal. Jęczmionka haalt uit met een fantastische trap. Major werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi TC* - Óbudai Légió FC 2:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Cordova de bal onder controle te krijgen. Jęczmionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boella zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Boella moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Boella schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jęczmionka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Damm wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Major trapt de bal weg van het doel. Cordova rent richting de bal. Cordova passt de bal met de wreef. Koszakow is nu in balbezit. Koszakow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi TC* 45%, Óbudai Légió FC 55%.
Ferencvárosi TC* - Óbudai Légió FC 2:0