Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sákájtó FC Oroszi harcosok
S7 Tactiek
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
44 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.7 gemiddelde waardering 39
formidable Schieten adequate
excellent Passen average
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Galla passt de bal zonder na te denken. Judele speelt de bal door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Galla rent richting de bal. Galla schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 1:0

11e minuut.
Daar is Kölemen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kölemen probeert naar een medespeler te passen. Stempski controleert de bal met de borst. Stempski geeft de bal voor. Fərzəliyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Dasović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fərzəliyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Alencar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beek is nu in balbezit. Beek draait met de bal, schiet en ... Dasović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 2:0

21e minuut.
Beek passt de bal zonder na te denken. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal in één keer door. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stempski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alencar de bal. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Stempski geeft een lange en hoge pass. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev passt de bal zonder na te denken. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla schiet op doel. Dasović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Judele neemt de hoekschop. Fərzəliyev maakt een snoekduik en kopt de bal. Dasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 3:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dasović met een harde bal richting middenveld. Kölemen kopt de bal weg. Klungelig pakt Beek de bal. Beek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fərzəliyev rent richting de bal. Galla met een sublieme pass. Fərzəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Galla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dasović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev passt de bal met de wreef. Daar is Beek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Judele met een sublieme pass. Beek heeft problemen om de bal te vangen. Beek probeert naar een medespeler te passen. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Dasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pastuszka heeft problemen om de bal te vangen. Pastuszka speelt de bal door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev schiet op doel. Dasović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 4:0

36e minuut.
Kölemen passt de bal met de wreef. Stempski rent richting de bal. Galla met een sublieme pass. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev schiet op doel. Dasović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 5:0

38e minuut.
Judele probeert naar een medespeler te passen. Beek rent richting de bal. Beek passt de bal zonder na te denken. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Beek rent richting de bal. Galla speelt de bal door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev schiet op doel. Alencar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stempski is nu in balbezit. Stempski met een sublieme pass. Galla probeert naar een medespeler te passen. Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beek draait met de bal, schiet en ... Dasović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pastuszka speelt de bal door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev passt de bal in één keer door. Beek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 22%, Oroszi harcosok 78%.
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 6:0

49e minuut.
Fərzəliyev kan de bal niet met de borst controleren. Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev onderschept slim de pass. Galla is nu in balbezit. Galla schiet op doel. Dasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 7:0

50e minuut.
Fərzəliyev probeert naar een medespeler te passen. Beek rent richting de bal. Beek passt de bal in één keer door. Fərzəliyev is nu in balbezit. Fərzəliyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kölemen geeft een hoge lob. Alencar heeft problemen om de bal te vangen. Basani bereikt de bal nog maar net als eerste. Beek onderschept slim de pass. Beek haalt uit met een fantastische trap. Dasović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap. Galla probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 8:0

53e minuut.
Trebaldi speelt de bal door. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas speelt de bal door. Praszelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Praszelik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ambrożewski geeft een lange en hoge pass. Judele probeert naar een medespeler te passen. Basani verovert de bal door een tackle van achteren. Beek is nu in balbezit. Beek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fərzəliyev passt de bal in één keer door. Beek rent richting de bal. Alencar verovert de bal door een tackle van achteren. Stempski is nu in balbezit. Stempski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Mentira komt het veld opgelopen. Barnabò komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Stempski passt de bal zonder na te denken. Fərzəliyev rent richting de bal. Galla is nu in balbezit. Galla schiet op doel. Dasović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 9:0

65e minuut.
Mastrota komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Pastuszka de bal. Pastuszka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fərzəliyev de bal. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Dasović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 10:0

71e minuut.
Stempski rent richting de bal. Stempski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fərzəliyev de bal. Fərzəliyev haalt uit met een fantastische trap. Dasović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 11:0

72e minuut.
Laisk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Stempski rent richting de bal. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla passt de bal met de wreef. Beek is nu in balbezit. Beek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Fərzəliyev passt de bal in één keer door. Daar is Beek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galla is nu in balbezit. Galla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev met een sublieme pass. Laisk rent richting de bal. Laisk geeft een hoge lob. Beek springt en kopt de bal. Dasović bokst de bal weg.

86e minuut.
Kölemen kopt de bal weg. Fərzəliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kangru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trebaldi de bal. Trebaldi draait met de bal, schiet en ... Kwaśnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 11:1

88e minuut.
Laisk passt de bal met de wreef. Fərzəliyev rent richting de bal. Fərzəliyev draait met de bal, schiet en ... Alencar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dasović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 12:1

90e minuut.
Fərzəliyev met een sublieme pass. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla passt de bal in één keer door. Beek heeft problemen om de bal te vangen. Beek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 27%, Oroszi harcosok 73%.
Sákájtó FC - Oroszi harcosok 12:1